De Carolina shop – Hengelsport Fauna

05/02/2019
De Carolina shop –  Hengelsport Fauna

Het vissen met de Carolina rig is momenteel razend populair. Ja, het is weer eens een andere techniek, maar vergeet vooral niet dat je er het verschil mee kunt maken. Het is een totaal andere aanbieding dan met andere technieken. Fauna Hengelsport te Raamsdonksveer weet dat als geen ander en kan je voorzien in de beste materialen.

Wil je goed beslagen ten ijs komen bij je eerste sessie met de Carolina rig, zorg dan voor goed materiaal. Fauna Hengelsport heeft een en ander bij elkaar gezocht, producten die ideaal zijn voor deze speciale en zeer succesvolle manier van vissen.

HENGELS

De W3 Finesse T&C van Westin is de perfecte hengel voor het vissen met de Texas en Carolina Rig. De hengel is licht en gevoelig maar zeker ook snel en sterk. De TORAY Carbon blank is voorzien van een split-handgreep van premium grade EVA met rubber en kurken insert. Daarnaast is de hengel uitgerust met een SKS handgreep en LTS ring geleideogen. Klik HIER voor de molenversie, HIER voor de reelversie. 

hoofdlijn

De Momoi Ryujin bestaat uit 8 gevlochten vezels, dit heeft geresulteerd in een ultra dunne, ronde en extreem sterke lijn. Deze lijn beschikt daarnaast over een zeer glad oppervlak, dit maakt verre worpen mogelijk, zelfs met klein kunstaas. klik HIER.

De Stealth Smooth8 Translucent Yellow van Spiderwire is een erg subtiele gevlochten lijn van 8 gevlochten vezels die voor optimale sterkte en schuurbestendigheid zorgen. De dunne diameter is zeer subtiel en heeft toch een zeer hoge treksterkte. Klik HIER.

Onderlijn

Trilene 100% Fluorocarbon van Berkley bestaat in tegenstelling tot sommige fluorocarbon lijnen voor 100% uit fluorocarbon. Dit maakt deze lijn onderwater praktisch onzichtbaar en uitermate schuurvast. Klik HIER.

Fluorocarbon van Gamakatsu is onderwater praktisch onzichtbaar en bovendien bijzonder sterk en schuurbestendig. Ideaal voor het maken van onderlijnen. Verkrijgbaar in lijndiktes van: 0.14, 0.16, 0.18, 0.21 en 0.26 mm op spoelen van 25 meter. Klik HIER.

kRALEN

De Glass Beads van Spro zijn glazen kralen die onder water veel geluid produceren. Deze Glass Beads zijn multi inzetbaar bijvoorbeeld voor de Texas en Caroline stijl visserij. De Glass Beads worden als rood en transparant geleverd. Klik HIER.

bullet weights

De Spro Tungsten Bullet Sinkers zijn speciaal voor het vissen met de Carolina Rig en Texas Rig gemaakt, maar kunnen daarnaast ook voor andere doeleinden worden gebruikt. Bullet Weights laten zich dankzij hun aerodynamische vorm prima werpen. Klik HIER.

De Spro Lead Bullet Sinkers zijn speciaal voor het vissen met de Carolina Rig en Texas Rig gemaakt, maar kunnen daarnaast ook voor andere doeleinden worden gebruikt. Bullet Weights laten zich dankzij hun aerodynamische vorm prima werpen. Klik HIER.

De Camo Lures Tungsten Bullet Weights zijn speciaal voor het vissen met de Carolina Rig en Texas Rig gemaakt, maar kunnen daarnaast ook voor andere doeleinden worden gebruikt. Bullet Weights laten zich dankzij hun aerodynamische vorm prima werpen. Klik HIER.

STOPPERS

De Camo Lures Bullet Weight Stoppers zijn dankzij de tapse vorm perfect om een Bullet Weight af te stoppen, perfect voor het gebruik van een Texas of Carolina Rig. Klik HIER.

De Spro Rubber T-Stops zijn perfect geschikt om een Bullet Weight mee te fixeren. Deze Stops zijn gemaakt van zacht rubber en eenvoudig op maat te maken. Klik HIER.

Worm EWG With Silicon Stopper haken van Gamakatsu zijn speciaal voor het vissen met een weedless montage gemaakt. De bijgeleverde stoppers zorgen ervoor dat de gemonteerde softbait goed op zijn plek blijft zitten. Verkrijgbaar in verschillende maten. Klik HIER.

HAKEN

De Worm 330 Bottom Jigging Hook van Gamakatsu is speciaal voor het vissen met een Spro Bottom Jig gemaakt. Dankzij het extra grote oog is de Worm 330 Bottom Jigging Hook tevens zeer geschikt voor het vissen met de Black Minnow van Fiiish! Klik HIER.

De Decoy Worm 17 zijn vlijmscherp en enorm sterk. Door de wijde bocht zijn deze perfect te gebruiken om shads weedless te monteren. Klik HIER.

KUNSTAAS

De Keitech Hog Impact beschikt over een flexibel en geringd lichaam, dit zorgt voor een zeer natuurlijke presentatie. Daarnaast is deze shad voorzien van een een sterke, zeer aantrekkelijke Squid flavour. Klik HIER.

De O.S.P. Dolive Shrimp is een perfecte garnaal imitatie en kan op verschillende manieren worden gebruikt. De Shrimp heeft een drijvend vermogen en zal bij stilstand rechtovereind komen te staan. Klik HIER.

De O.S.P. Dolive Craw weet een rivierkreeftje perfect te imiteren en kan op verschillende manieren worden gebruikt. Deze shad zal bij stilstand rechtovereind komen te staan, net als in het echt! Klik HIER.

De Komodo Claw weet onderwater het gedrag een rivierkreeftje perfect te imiteren en kan op verschillende manieren worden gebruikt. In combinatie met een Erie loodkoop zal de Komodo Claw bij stilstand rechtovereind komen te staan, net als in het echt! Klik HIER.

De Westin Ring Teez CT is een zeer soepele softbait die is voorzien van grote ribbels en een verleidelijk shad staartje. Samen met een reeks schitterende kleuren maken deze eigenschappen een onweerstaanbare indruk baars en snoekbaars.  Klik HIER.

De Keitech Easy Shaker beschikt over een flexibel en geringd lichaam, dit zorgt voor een zeer natuurlijke presentatie. Daarnaast is deze shad voorzien van een sterke, zeer aantrekkelijke Squid flavour. Klik HIER.

De Ribster van Lunker City is dankzij zijn speciale design licht van gewicht en super soepel. Perfect voor het dropshotten, maar ook zeker werpend of aan de verticaalhengel. De Ribster is verkrijgbaar in 3” en 4,5 ” lang en in verschillende kleuren verkrijgbaar. Klik HIER.

De Zman Finesse Wormz is een veelzijdige softbait en is perfect geschikt voor technieken zoals de Texas rig, Carolina rig en de Wacky rig. Daarnaast beschikt deze shad over een schitterende subtiele actie. Klik HIER.

De Zman Turbo Crawz is speciaal ontworpen voor het vissen met een Texas of Carolina Rig, maar kan ook prima met een normale loodkop worden gevist. Deze shad heeft het perfecte drijfvermogen om rechtovereind te komen staan. Klik HIER.