De dropshot set voor beginners – Ben jij klaar voor streetfishing?

19/04/2021
De dropshot set voor beginners – Ben jij klaar voor streetfishing?

Voor velen staat de laatste zaterdag in mei met rood omcirkeld in de agenda. Op deze dag mogen de fanatieke maar ook beginnende roofvissers weer vissen op snoek, snoekbaars en baars.  Streetfishing past perfect in dit plaatje dus hebben wij een beginners set gevonden voor de nieuwkomers!

Samen met 4STREET en Quantum hebben wij een ideale set gevonden voor roofvissers die graag eens willen proeven van streetfishing.

De vissen zullen nooit zo groot zijn als op de rivieren, maar de aantallen in de stad zijn echt leuk!

Streetfishing is slechts de naam voor het op een laagdrempelige manier vangen van vis. Geen ver weg gelegen natuurgebied, maar voor je deur. Geen high tech full packaged visboot, maar je benen zijn je beste vrienden. Klaar voor die laatste mei zaterdag? Hoe mooi om jezelf het schompes te vangen in je hometown 🙂 Check onderstaande set up.

 

Hengel>  4STREET Subway King

De strakke blank zorgt voor een goede ruggengraat terwijl het gevoelige topdeel de aanbeet registreert.

Een echte allround hengel die breed inzetbaar is tijden streetfishing. met zijn lengte van 240cm kun je gemakkelijk uit te voeten bij woonboten of de wat verdere stekken. Het werpgewicht van de 4STREET Subway King is van 7 gram tot maximaal 35 gram, maar er kan prima lichter mee gevist worden.

Een strakke hengel voor snoekbaars onder de bruggen!

Het betreft een extra fast versie met een lekkere ruggengraat. Dit maak de Subway King ideaal voor de dropshot en snoekbaarzen! Klik HIER.

 

Molen> Quantum Omen FDI

De Quantum Omen FDI is uitgevoerd met vijf kogellagers. Al dit moois is verkrijgbaar voor een adviesprijs van respectievelijk, € 42,95, € 46,95 en € 49,95.

De nieuwe Quantum Omen FDI is voorzien van kwalitatief hoogwaardige componenten. De Omen FDI is beschikbaar in de modellen 520, 530 en 540, met een lijncapaciteit van de spoel die oploopt vanaf 120 meter 16/00 tot aan 250 meter 23/00.

Een mooie en goede molen om mee te beginnen! Klik HIER.

Op de Razor Rotor is een stevige beugel met een antitwist lijnrol geplaatst. Het model 520 heeft een overbrenging van 1:4,9, waarmee je per slag 81 cm lijn binnen haalt. De modellen 530 en 540 hebben een snellere overbrenging van 1:5,7, hiermee haal je per slag 93cm lijn binnen. Klik HIER.

 

Kunstaas>  Mann’s Q Fish & B-ass shad

De Quantum Q Fish is ideaal voor de dropshotmontage. Klik HIER.

De softbait met V-staart! Verbeterd ontwerp en nog aantrekkelijker model. Het onmiskenbare slanke lichaam met een afgevlakte rug, die tijdens het afzinken attractieve vibraties vrijgeeft. Klik HIER.

De B-Ass is een slanke shad, gemaakt van Japans milieuvriendelijk materiaal, gezouten en voorzien van een speciale lokstof. Zelfs de kleinste bewegingen en een geringe stroming zorgen ervoor dat dit aas verleidelijk beweegt. Klik HIER.

11cm is zeker niet te groot voor in de stadsgrachten.

 

Endtackle>  Haken, gewicht & fluorocarbon

Dundradige haken met een gesoldeerd oog, ook voor de fijne dunne onderlijntjes!

4STREET DropShot Hook> Het oog van de 4Street DropShot Hook is gesoldeerd en heeft geen opening, waardoor je ook zeer dun onderlijnmateriaal kunt gebruiken. Klik HIER.

Ook bevat het een unieke ‘bait holder coating’ in de bocht van de haak, waardoor de softbait niet meer zo snel kan verschuiven en langer in de juiste positie blijft. 

Quantum Q-Weight> Dropshot gewicht met optimale werpeigenschappen en een attractieve aaspresentatie door het kantelen van het gewicht op de bodem. Loodvrij materiaal met een camouflagecoating. Klik HIER.

 

Quantum Fluoro Carbon Predator> Is een nieuw ontwikkelde hoge kwaliteit fluorocarbon lijn, gefabriceerd in Japan. Hoge trekkracht met een grote mate van duurzaamheid. Klik HIER.

Met als laatste een rolletje fluorocarbon. Onmisbaar tijdens streetfishing!

 

 

Interesse in andere streetfishing producten van 4STREET of Quantum? Klik HIER voor de catalogus van 4STREET. Klik HIER voor de site van Quantum.