Droombaan bij Rapala

02/08/2021
Droombaan bij Rapala

Ben jij een gepassioneerde sales professional en een fervent visser en wil je van je hobby je carrière maken? Dan wil Rapala VMC Benelux eens met je praten!  Rapala VMC Benelux, de groep die iconische merken vertegenwoordigt zoals Rapala, VMC, Sufix, Storm, Dynamite Baits, Carp Spirit, 13Fishing en nog meer. Vanaf 2022 komt daar het merk Okuma ook bij. Met andere woorden, één van de grootste spelers in de internationale hengelsport & outdoor markt.

Voor het team is Rapala VMC Benelux op zoek naar een sales professional voor de groeiende Benelux markt. Het betreft een fulltime baan met goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een auto, tablet en telefoon. Je komt in dienst van de Nederlandse vestiging van Rapala VMC Corporation.

Rapala, wie is er niet groot of oud mee geworden 😉 Hoe vet als je bij dit bedrijf aan de slag kunt.

De geschikte kandidaat voldoet bij voorkeur aan de volgende competenties:
– Je hebt een hands-on sales mentaliteit met strategische blik
– Kennis van de hengelsportindustrie is een absolute pré
– Lokale taalvaardigheden Nederlands, Frans & Engels
– Microsoft Office en algemene IT-vaardigheden zijn vereist
– Bij voorkeur woonachtig in het grensgebied (Nederland en België)
– Beschikbaar om snel bij ons te beginnen!

Herken jij je in bovenstaande? Stuur dan je motivatie (brief of video) en CV naar: frank.wijnands@rapala.fi

 

Over Rapala VMC Cooperation

Rapala VMC Corporation is een toonaangevend bedrijf in hengelsportbenodigdheden en wereldwijd marktleider in kunstaas, haken en hengelsport gerelateerde messen en accessoires. Het concern heeft ook een sterke mondiale positie in andere hengelsport categorieën en is een van de grootste distributeurs van outdoor-, jacht- en wintersportproducten in de Scandinavische landen.

De Groep beschikt over het grootste distributienetwerk in de sector. De belangrijkste productiefaciliteiten bevinden zich in Finland, Frankrijk, Estland, Rusland en het Verenigd Koninkrijk. De merkenportefeuille van de Groep omvat het leidende merk in de industrie, Rapala en andere wereldmerken zoals VMC, Sufix, Storm, Blue Fox, Luhr Jensen, Williamson, Dynamite Baits, Mora Ice, StrikeMaster, Marttiini en Peltonen.

De groep, met een netto-omzet van 261 miljoen euro in 2020, heeft ongeveer 1970 mensen in 42 landen in dienst. Het aandeel van Rapala VMC Corporation is genoteerd en wordt sinds 1998 verhandeld op de Nasdaq Helsinki beurs. Meer informatie is te vinden op www.rapalavmc.com en www.rapala.com.