DROOMBANEN ALERT! Marketeer bij Shimano

14/01/2022
DROOMBANEN ALERT! Marketeer bij Shimano

Het Europese marketing Shimano team in Eindhoven is op zoek naar een gepassioneerde roofvisser, karpervisser of witvisser om zich bij hen te voegen als Category Marketeer.

Ben jij klaar om je passie en carrière samen te brengen? Een passie voor marketing en gek op vissen? Ben je ervan overtuigd dat je kunt bijdragen aan het online- en offline marketing landschap en de Shimano Fishing merken verder kunt ontwikkelen met geweldige ideeën en nieuwe initiatieven? Heb je ervaring met het maken van marketing plannen voor nieuwe producten, online marketing en consumenten activatie? En bovenal een diepgaande kennis binnen de hengelsport? Dan is deze uitdaging op jouw lijf geschreven!

In deze rol kun jij je kennis van de hengelsport en consumentenmarketing gebruiken en verder uitbouwen, binnen zowel traditionele als nieuwe marketingdisciplines. Het is jouw directe verantwoordelijkheid om alle aspecten van marketing te coördineren met als doel de bekendheid van het merk Shimano Predator, Shimano Tribal of Shimano Aero én de producten binnen jouw categorie verder te versterken. Je bent verantwoordelijk voor het creëren van het marketingkader en de deliverables voor de productlanceringen van Shimano Europe B.V. en werkt samen met je collega’s in heel Europa om ervoor te zorgen dat ze in lijn met de strategie worden gelanceerd.

Meer weten? Check dan nu de volledige vacature, klik HIER