Finesse vissen met HART

22/08/2019
Finesse vissen met HART

Het Spaanse HART blijft doorontwikkelen en duidelijk blijkt dat zij trend op de voet volgen zoals bijvoorbeeld het Streetfishing, rockfishing en UL vissen. Hierbij een selectie van enkele nieuwe kwaliteitsproducten. Kijk HIER  voor verkooppunten van HART.

 


Hart ISHOD

Een werkpaardje deze ISHOD van Hart die gemaakt is van lichtgewicht aluminium en voorzien van de nodige features.  Zo is de interne tandwieloverbrenging gemaakt van koud gesmeed aluminium voor hoge duurzaamheid, met micromodule kroon en rondsel voor verhoogde soepelheid en efficiëntie van de tandwieloverbrenging. Verder  een ergonomische reelgreep en voorzien van maar liefst 11 hoogwaardige kogellagers.Verkrijgbaar in 800, 2000 en een 4000 serie.

In de kleinste maat een betrouwbare molen voor je UL visserij…

 


 

Hart U-VIB

Een compact plugje met een en al attractiewaarde.

Een kleine agressief bewegend stuk kunstaas met spinnerblad aan het uiteinde bevestigd. Kan tegen een stootje en is ideaal om baars mee te belagen. Loopt kaarsrecht door het water heen en geeft veel trillingen af. Geschikt voor zowel zoet- als zoutwater. De Hart U-VIB is voorzien van een Asari dreg met vlijmscherpe haakpunten en is verkrijgbaar in 5 gram en in 4 kleuren.

4 attractieve kleuren.


Hart ASSASIN

Ideaal voor rockfishing en voor andere zoutwater visserijen, gemaakt van kwaliteitsvinyl en uitgerust met een vlijmscherpe Asari haak… de Hart ASSASIN is verkrijgbaar in 8 kleuren.

 

 


 

Hart MICRO JIG

Baarspeuteraars kunnen los met deze micro jig.

De Hart MICRO JIG is ontwikkeld om mee te jiggen vanuit een boot op zeebaars of andere zeevissen, maar kan ook prima op zoet water gebruikt worden… de Hart MICRO JIG is voorzien van vlijmscherpe Asari haken, weegt 7 gram versie en is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren

 


 

TORO ROCK & STREET

Sowieso strakke looks waar je mee gezien mag worden.

Super lichte hengel met een werpgewicht van 1 tot 7 gram en dus ideaal voor het UL vissen. Daarmee ook prima geschikt voor Streetfishing en voor de liefhebbers ook voor het zogenaamde rockfishing. De hengel weegt 108 gram, is 2,16 cm lang en is tweedelig.

2,16 meter en 1 tot 7 gram werpgewicht, ofwel het ideale wapen voor in de stad.