Gaat Maikel Lambregts het Nederlands record snoekbaars vangen?

17/05/2022
Gaat Maikel Lambregts het Nederlands record snoekbaars vangen?

Gaat aankomend seizoen het Nederlands record snoekbaars verbroken worden? En wie gaat daar voor zorgen? Wel als wij ons geld zouden mogen inzetten, dan zouden we dat inzetten op Maikel Lambregts van Float Plus. Deze meterbaas heeft afgelopen seizoen al 5 metersnoekbaarzen gevangen. Maar is het wel zijn ambitie?

Door Maikel Lambregts

Nog even en we kunnen weer aan de slag, tot nu kunnen we terugkijken op weer een top seizoen. Met 5 snoekbaarzen van boven de 100 cm en meer dan 40 van boven de magische 90 cm grens kunnen we niet anders dan heel erg tevreden zijn.

Een bellyboat tot in de puntjes is uitgedacht, geen detail is onbenut gelaten. De One van Float Plus.

Afgelopen seizoen voor het eerst het hele jaar met de nieuwe next level Float Plus One bellyboat gevist en dat was een hele verademing. Hij zit als een troon, is mega stabiel, wendbaar en perfect uitgebalanceerd. Bovendien, door de ongeëvenaarde hydrodynamica die na veel testen in samenwerking met de TU Delft tot stand is gekomen is de  One erg snel en zuinig in energie verbruik.

 

Nederlands record snoekbaars

5 metersnoekbaarzen, een ongekende prestatie.

Maar nu het komende seizoen, wat zijn de doelen? Waar liggen de uitdagingen? Wat zijn de wensen? Dat is voor mij niet zo heel moeilijk, ik heb geen prestatiedrang het komt zoals het komt. Immers is in mijn ogen de beste visser de visser die aan het eind van de visdag het meest heeft genoten, ongeacht zijn vangsten. Dat is voor mij vissen, GENIETEN!

Kolossen!

Zelden zien we zulke dikke en grote snoekbaarzen. Wat een baas is dit.

Het doel voor seizoen 2022/23 is dus wederom zoveel mogelijk op het water kunnen  genieten van onze prachtig hobby. Ik heb met 104 cm en 105 cm mogen ruiken aan het Nederlands record snoekbaars. Ik weet dat de 106 cm en misschien wel groter al ergens rond zwemt in dit prachtige kikkerlandje. Ik zal er dan ook zeker naar opzoek gaan, maar een doel mag ik het niet noemen, eerder een wens.

 

Maikel Lambregts is de uitvinder van het super geavanceerde Float Plus aandrijfsysteem voor bellyboaten, ook heeft hij met de One zo’n beetje de meest optimale bellyboat weten te ontwikkelen. Klik HIER