Gezellig kerstshoppen met 20% KORTING

19/12/2019
Gezellig kerstshoppen met 20% KORTING


De winkel van Het Loze Vissertje in het Belgische Zelzate is veel meer dan alleen een gezellige hengelsportwinkel. Op vrijdag 20 december en zaterdag 21 december wordt de Kerst Special georganiseerd waarbij er een kassakorting geld van 20% op bijna het gehele assortiment!

Daarnaast wordt er ook een gezellige kerstmarkt georganiseerd met allerlei activiteiten om er een leuk dagje uit met het hele gezin van te maken!

Tijdens de Kerstspecial is de winkel beide dagen geopend van 9 uur ’s morgens tot 21 uur ’s avonds. De korting van 20% is geldig op het hele assortiment, uitgezonderd op lopende acties, levend aas en roofvogel voer.

Naast de mooie acties op hengelsport materiaal kun je ook genieten van de Kerstmarkt waarbij er onder andere allerlei dranken worden geserveerd, zowel warm als koud, alcoholisch en alcoholvrij. Naast de dranken worden er ook wafels, cupcakes en hamburgers vers gebakken in de winkel zodat niemand iets te kort komt!

Visspullen shoppen en een gezellige kerstmarkt onder één dak!

Voor de visser die geen tijd heeft om langs te komen in de winkel is er ook een kortingscode beschikbaar om te profiteren van de korting in de webshop. Deze code is: ‘KERSTSPECIAL‘, profiteer er dus van als je het niet redt om naar Zelzate af te reizen! Deze kortingscode is geldig van 20 t/m 22 december, dus een dag langer dan de actie in de winkel.

Het personeel staat voor je klaar!

Nieuwe producten

Naast dat er een enorm gezellig weekend bij Het Loze Vissertje voor de deur staat, zijn er ook allerlei nieuwe materialen te bewonderen in de winkel. Houd vooral de Facebook pagina in de gaten voor updates en nieuws!

Welke visserij je ook beoefent, bij Het Loze Vissertje zit je goed! Sowieso een gigantisch roofvisassortiment met o.a. Westin, Spro, Keitech, HART, Reins, etc.

 

Dus wil jij jezelf nog even goed verwennen voor kerst? Kom gezellig langs bij Het loze Vissertje in Zelzate!