Groot assortiment Sportex hengels bij Wesdijk

22/10/2020
Groot assortiment Sportex hengels bij Wesdijk

Voor de puristen is Sportex een gewild merk. Deze Duitse fabrikant maakt hengels in het topsegmenten met alleen componenten van de hoogste kwaliteit. Daarbij een assortiment voor elke roofvisdiscipline. Sinds kort heeft Hengelsport Wesdijk een uitgebreid range op voorraad. Hier zomaar 3 hengels uitgelicht 🙂

 

Sportex> Bassista Jerk Baitcast

De Sportex Bassista Jerk Baitcast is een parel onder de finesse roofvishengels met zijn opvallende azur blauw lak over de hoogwaardige japanse carbon blank die extreem gevoelig en licht is.

De Sportex Bassista Jerk Baitcast is een strakke en zeer nauwkeurige jerkbaithengel, volledig Fuji afgebouwd en vanwege de trigger geschikt voor de zwaardere jerkbait visserij met de reel. Klik HIER.


Sportex> Bassista Vertical Baitcast

De Sportex Bassista Vertical Baitcast is een strakke en zeer nauwkeurige verticaalhengel, volledig Fuji afgebouwd en vanwege de trigger geschikt voor de fijnere kunstaasvisserij met de reel. Lengte 195 cm (ééndelig) en een werpgewicht van ca. 40 gram. Echt wat je noemt een snelle en lichte verticaalhengel die ook volop power in zich heeft. Duitse topkwaliteit! Klik HIER.

 


 

Sportex> Catfire Vertical

De Sportex Catfire Vertical is een strakke pook bestaande uit een ééndelige blank met los butt deel voor optimale prestaties. Deze sterke maar toch lichte meerval hengel is ook nog eens uitgerust met een gevoelige top, zodat het aas goed in beweging gebracht kan worden.

De Sportex Catfire Vertical is uitgerust met sterke 3- poots sic ogen. Verkrijgbaar in 2 maten. Een hengel van 180 cm met een werpgewicht van 90 tot 200 gram en een hengel van 195 cm met een werpgewicht van 170 tot 300 gram. Lichte, oersterke hengels met het broodnodige gevoel in de top. Klik HIER.

Zoals gezegd nog veel meer Sportex pracht bij Wesdijk. Wat te denken van de veelbesproken Black Pearl editie bijvoorbeeld?! Check snel welke Sportex hengel bij jou past. Klik HIER voor het volledige overzicht!