Groot, groter, BIG ASS – XXL kunstaas bij Wesdijk

26/11/2021
Groot, groter, BIG ASS – XXL kunstaas bij Wesdijk

Ja ja mensen, het water is al een stuk kouder geworden en die temperatuur gaat niet meer zo snel naar boven, eerder naar beneden. Voor de koudbloedige snoeken betekent dat dat ze efficiënt om moeten springen met de energie. Groot kunstaas is nu een slimme keuze om de ‘luie’ Esox lucius te triggeren. Savage Gear heeft daar optimaal op ingespeeld en bij Wesdijk ruime keuze aan groot rubber. 

Vergelijk het eens met ons mensen. Je hebt het steenkoud en je bent extreem hongerig. Op de hoek kun je een XXL Triple Cheeseburger Maximus halen, een straatje verderop kun je veganistische ellende scoren bij een saladebar. De keuze is snel gemaakt toch?! Voor snoek niet anders. Of in dat ijskoude water achter dat nerveuze voorntje aan sprinten of die enorme laadklep over een big ass brasem heen schuiven.

Go big or go home. Vangstfoto’s: Sean Wit

Groot vangt zeker niet altijd groot, maar in de winter neigt het daar wel naar. Beter gezegd, met groot kunstaas kun je selectiever op die echte big mama’s vissen en eerlijk is eerlijk, stiekem willen we allemaal die loebas vangen toch? Bij Savage Gear weten ze dat maar al te goed met een keur aan grote units. Dat niet alleen, ook stuk voor stuk voorzien van het zogenaamde Line Thru systeem, wat er voor zorgt dat je significant minder gehaakte snoek zult lossen. Hier enkele voorbeelden die ruim op voorraad zijn bij Wesdijk Hengelsport.

 

XXL> 4D Line Thru Trout

De Savage Gear 4D Line Thru Trout zijn ongelofelijk echt en zo levendig, het zal zelfs moeilijk zijn voor de roofvissen om een aanval te weerstaan! De 4D-forel heeft levensechte details, een perfecte en realistische S-curve zwemactie, gecombineerd met de perfecte fotochrome skin print. Dit maakt de Savage Gear 4D Line Thru Trout SS nog effectiever! Te verkrijgen in 15 – 20 en zelfs 25 cm. Klik HIER.

* Zware varianten in de sale en 5 halen is 4 betalen!

 


XXL> 4D Line Thru Roach

De Savage Gear 4D Line Thru Roach SS van 32 cm is een typisch aas van Savage Gear: Groot en levensecht. Deze ongekend grote variant is er voor de fanatieke bootvisser die weet wat hij wil, het grootste groene monster van de plas vangen. De Savage Gear 4D Line Thru Roach is voornamelijk voor het trollen ontworpen. Klik HIER.


 

XXL> 4D Line Thru Pike

De Savage Gear 4D Line Thru Pike SS is onderdeel van een éénmalige speciale editie van het bijzonder populaire Savage Gear kunstaas. Vooral bootvissers halen hun hart op bij deze Savage Gear 4D Line Thru Pike Slow Sink Swimbait, welke voorzien is van het Line Thru systeem en leverbaar in 2 kleuren en 2 maten, namelijk 37 en 48 cm!!! Klik HIER.

* Nu 10% korting op de grootste maten en 5 halen = 4 betalen!

 

XXL> Line Thru Burbot

De Savage Gear Line Thru Burbot Sink is een vernieuwde, beperkte, uitgave van de het populaire kwabaal/meerval imitatie kunstaas voor roofvissers die gaan voor grote snoeken. Voorzien van het bekende line thru systeem is de Savage Gear Line Thru Burbot Sink leverbaar in 2 maten (36 en 50 cm!!!) en meerdere kleuren. Klik HIER.

 

Behalve deze kunstaas giganten van Savage Gear, heeft dit merk nog veel meer te bieden bij Wesdijk, klik HIER en vergaap je aan de snoepwinkel.