Groots water, grote vissen – Mannen van Eer

07/01/2019
Groots water, grote vissen – Mannen van Eer

Zaterdag 16 februari 2019 beleeft roofviswedstrijd ‘deNieuweVispas’ haar 8e editie, powered by Raymarine. Pro teams, roofvisauteurs, fanatieke roofvissers en wedstrijdvissers uit heel Nederland komen samen op de Kaag en Braassem om te strijden om de titel ‘Mannen van Eer 2019’ en hun naam op de wisselbeker te krijgen. Daarnaast vallen er mooie prijzen te winnen. Ook dit jaar is Raymarine hoofdsponsor. 

Wil je ook meedoen aan deNieuweVispas, klik HIER.

Het wedstrijdwater is groots met lange kanalen, diepe putten met scherpe taluds, afwateringen, grillige veenafgravingen en bruggen. Soms vissend in ijzige temperaturen en slagregens waarin uren naar die ené vis wordt gezocht die hét verschil kan maken.

Mannen van eer die elk weertype doorstaan.

Als je dan volgens het catch & release principe vist en zonder jury, maar met foto en logo je vangst registreert, dan ben je ‘Man van eer’. De winnaars krijgen de titel ‘Mannen van Eer 2019’, wie weet worden jullie het.

Uren zoeken naar die vis die het verschil kan maken.

Het inschrijfgeld is slechts €60,- per koppel, incl. wedstrijdmaterialen, drankjes en het traditionele Captains Diner, dat voor de prijsuitreiking plaats vindt bij de Leidse Hengelaarsbond. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid voor boot en trailer van de deelnemers.

Wil je ook meedoen aan deNieuweVispas, klik HIER.