Haute cuisine voor de softbait freaks – Missile Baits

08/03/2019
Haute cuisine voor de softbait freaks – Missile Baits

Ben je op zoek naar exclusief kunstaas dan ben je bij Kunstaasoutlet aan het goede adres. Onder de bezielende leiding Van Freek  Schoonderwaldt is deze online kunstaasshop altijd op zoek naar het nieuwste vangende kunstaas. Zo vind je er producten van o.a. Zman, Keitech, Fishbelly, Lunker City… Nieuw in het pakket is het populaire Missile Baits.

Missile Baits is een relatief klein merk maar staat garant voor topkwaliteit shads en creaturebaits. Alle softbaits zijn uitvoerig getest en hebben hun waarde inmiddels meer dan bewezen in diverse bassfishingtournaments in de USA!
In NL uitsluitend verkrijgbaar bij Kunstaasoutlet

De Bomb Shot, met een lengte van 4″ icm het geribbelde lichaam én de extreme zwabberstaart een absolute killer aan de dropshotrig! De Bomb Shot is verkrijgbaar in 8 kleuren.

 

De Craw Father, met een lengte van 3,5″ extreem goed aan de Carolina rig of als jigtrailer aan een chatter- of spinnerbait, hij is verkrijgbaar in 7 catchy kleuren. kleuren

 

De D Bomb (4″) en de Baby D Bomb (3,65″) door het geribbelde lichaam houdt hij extreem veel zuurstof vast wat in de vorm van zuurstofbelletjes weer naar boven borrelt zodra deze onder water beweegt; hierdoor heeft hij een extreem hoog aantrekkingsgehalte op alle roofvissen. De D Bomb is verkrijgbaar in 8 kleuren.

 

De D Stroyer (6″) en de Baby D Stroyer (5″) zijn ook zeer succesvol in basstoernooien in de USA. Hij wordt daar veel gebruikt aan de Carolina rig maar ook als jigtrailer op bv een chatterbait om deze nog meer volume te geven. De D Stroyer is verkrijgbaar in 3 kleuren en de Baby D Stroyer is verkrijgbaar in 8 kleuren.

 

De 3,5 en 4,25 Shockwave shads. Deze kunnen uitstekend “old school” gebruikt worden op een jighead voor bv vertikalen op baars en snoekbaars. De geribbelde rug zorgt voor extra waterverplaatsing en trekt daardoor eerder de aandacht van roofvissen dan traditionele shads, ook de staartwortel is dunner waardoor deze meer aktie laat zien onder water. De 3,5″ is Verkrijgbaar in 7 kleuren en de 4,25″ is verkrijgbaar in 8 kleuren.

In de USA is Missile Baits al lang opgepikt door de fijnproevers.

Al met al weer een mooie uitbreiding van ons assortiment en weer een aantal unieke artikelen voor degene die iets anders willen om dressuur te doorbreken! Heb je ook ons mega assortiment Z-Man artikelen al gespot? Klik HIER. Zéér zeker de moeite waard om eens te bekijken; uniek in Nederland! Zie onder de merken die Kunstaasoutlet verdeelt (nog exclusief Missile Baits)