Het Loze Vissertje – Roofvis speciaalzaak net over de grens

21/06/2019
Het Loze Vissertje – Roofvis speciaalzaak net over de grens

Altijd leuk om een hengelsportwinkel te bezoeken en al helemaal als het er een betreft met onwijs groot roofvisassortiment. Dat is het geval bij Het Loze Vissertje, dat sinds 2016 onwijs is gegroeid qua oppervlak met roofvisminded personeel onder leiding van de sympathieke Yannic de la Rivièra.

Door Team Roofmeister

Net over de grens ten zuiden van Terneuzen vinden we een hengelsportwinkel waar je je ogen de kost kunt geven als het om roofvissen gaat. Niet alleen een gigantisch assortiment met producten ook wat betreft merken met Westin, HART, Savage Gear, Reins, Black Flagg, Dragon, Spro, Lunker City, Megabass etc etc… Een fotoverslag van ons bezoek aan Het Loze Vissertje. Bezoek hun uitgebreide webshop, klik HIER

Het statige pand aan de Havenlaan 1 in Zelzate.

Yannic de la Rivièra runt de winkel samen met zijn ouders. 

Van Westin is hier zo’n beetje alles verkrijgbaar.

Ook het merk HART is ruim vertegenwoordigd. Hier hun allernieuwste creature baits. Perfect voor de Texas en Carolina rig en – ook niet geheel onbelangrijk – betaalbaar 🙂

HART staat bekend om haar vele kwaliteitsbellyboaten. Bij Het Loze Vissertje meerdere modellen die je aan de tand kunt voelen.

One’up Shads, dè snoekbaars shad voor de echte fijnproever.

Dragon onderlijnen; voor als je voor zekerheid wilt gaan!

HART heeft inmiddels ook een ruim assortiment aan finnesse softbaits. Bij Het Loze Vissertje overigens ook zeer veel producten van Reins.

Een ruime waterbak waar je prima de zwembeweging kunt checken van kunstaas wat je zou willen aanschaffen.

Gloedjenieuw, de STC hengels van Shimano. Meerdelige hengels, ideaal om mee te nemen in je koffer of in je achterbak. Alle modellen verkrijgbaar bij Het Loze Vissertje. Klik HIER voor meer info. 

De Westin Swim, een jerkbait waar je nauwelijks iets verkeerds mee kunt doen. Logisch dat ze er hier veel van verkopen.

De hit voor aankomende herfst voor snoek? Super Shadow Rap’s van Rapala.

Ook voor de zeebaarsvisser een en al high class kunstaas. Tip: niet ver van de winkel goede baarsstekken. Vraag er naar bij het personeel!

Alle end tackle van Spro dus ook alle denkbare Spro loodkoppen, zo’n beetje de beste die de markt te bieden heeft.