Ideale hengel voor de lunch, onderweg en op reis – Shimano STC

29/05/2019
Ideale hengel voor de lunch, onderweg en op reis – Shimano STC

Een compleet nieuwe range hengels met het SHIMANO Travel Concept (S.T.C.). De hengels zijn ontworpen voor mobiel gebruik en maximale kracht. Deze hengels zijn verkrijgbaar voor veel vistechnieken.

Hengels die niet alleen voor vakantiegangers zijn die met het vliegtuig op pad  gaan, ze zijn ook zeer goed te gebruiken voor dagelijks gebruik, tijdens je lunch, gemakkelijk op de fiets of in het openbaar vervoer. Alle S.T.C.-hengels worden geleverd in een nieuwe S.T.C.-beschermhoes waar ook een opgetuigde hengel in past!

 

De STC Spinning – Ideaal voor onderweg

Meerdelige hengel waar je niks van merkt als je er eenmaal mee vist.

De S.T.C. spinning serie bevat zeven verschillende spinhengels met lengtes van 240 cm tot 300 cm en een werpgewicht van 10-30 gram. De XH versie werpt zelfs met gemak 100 grams kunstaas. De transportlengte van de hengels is tot een minimum van 65 cm beperkt (verschilt per hengel), om er zeker van te zijn dat deze gemakkelijk in je koffer, auto of rugzak past. Dankzij het gebruik van de nieuwe X5 Nano carbon zijn deze hengels ontzettend lichtgewicht maar tevens sterk en gevoelig.

De ultieme hengel voor op reis.

Je zult niet eens merken dat je vist met een 4/5-delige hengel in plaats van een tweedelige. Doordat spinhengels erg veelzijdig zijn kun je deze hengels voor veel verschillende toepassingen gebruiken; de lichtere serie is perfect voor het vissen met medium kunstaas voor bijvoorbeeld snoek, maar kan natuurlijk ook ingezet worden voor het werpen met shads op snoekbaars. It’s all up to you! Klik HIER  voor verkooppunten.

 

De STC Multi – Kies zelf de lengte

Voor als je net wat meer lengte nodig hebt of niet…

De S.T.C. Multi length hengels zijn uniek in de markt: de lengte van de hengel is volledig aan te passen aan een specifieke situatie met een variabele van 30 cm. Wanneer je bijvoorbeeld dicht bij bomen vist en je wilt zeer precies kunnen werpen is een kortere hengel meer geschikt.

Maar wanneer je een open plek ziet waar bijvoorbeeld roofblei of baars aan het oppervlakte jaagt, is die extra lengte meer dan welkom omdat je verder moet werpen. Met zeven verschillende hengels in de serie en werpgewichten van 3-14 gram tot 50-100 gram, is er altijd een hengel ter beschikking die je nodig hebt! Klik HIER  voor verkooppunten.

 

STC Dual Tip – Kies zelf de top

De ene top is de andere niet 😉

De S.T.C. Dual Tip is ontworpen om je zoveel mogelijk opties te bieden. Met een enkele hengel en een extra top kunnen we twee compleet verschillende hengels maken met verschillende werpgewichten en lengtes. Dit is de ultieme hengel voor iedere visser die graag nieuwe plekken ontdekt of op reis niet direct weet welke visomstandigheden of soorten hij gaat tegen komen.

Alle STC hengels worden geleverd met een luxe opbergcase.

Met een simpele aanpassing kun je switchen naar een zwaardere hengel en je kunstaas perfect triggeren voor deze roofvissen. En dat met dezelfde hengel! De S.T.C. Dual Tip Boat is een zware hengel die je voldoende opties geeft. Dankzij de mogelijkheid om de top te wisselen kun je van een 240cm 150-300 gram boothengel, een 300cm 28-122 gram hengel maken welke perfect is voor het werpen van kunstaas vanaf de kant. Klik HIER  voor verkooppunten.

Overal en nergens je hengel mee naar toe.