Is dit jouw droombaan – Vacature bij Shimano

31/08/2020
Is dit jouw droombaan – Vacature bij Shimano

Ben jij een echte vissport fanaat en heb jij oog voor de kwaliteit van het vismateriaal? Dan is de QC service & repair officer functie bij Shimano Fishing Tackle jouw nieuwe uitdaging! In deze rol ben jij verantwoordelijk voor de ontwikkeling, advisering en ondersteuning van goede processen/protocollen voor de vissport producten en services binnen Europa maar ook wereldwijd.

Dit om ervoor te zorgen dat Shimano’s hoge kwaliteit standaarden altijd worden gewaarborgd en de verwachtingen van de klanten worden overtroffen. Deze uitdagende job richt zich op 3 gebieden: Kwaliteitscontrole (kwaliteitsborging van de inkomende goederen), Garantie (beoordelen van garantie en/of service en deze procedure standaardiseren voor Europa) en Nazorg (de standaardisatie en harmonisatie van de nazorgprocedure binnen Europa).

 

Ben jij geïnteresseerd? Klik HIER voor voor meer informatie over de functie en om meteen te kunnen solliciteren. Aangezien het een internationaal georiënteerde functie is, is Engels een must en ontvangen wij graag de CV & motivatiebrief in het Engels. Veel succes gewenst door Team Shimano.

Het BELEVEN van de hengelsport met Shimano - Roofmeister