5 roofvis Instagram accounts die je moet volgen!

29/01/2019
5 roofvis Instagram accounts die je moet volgen!

Als fanatiek Instagrammer (klik HIER) consumeer ik natuurlijk ook de nodige content. Waarbij mijn eigen wall een wir war van voornamelijk Europese rovers bevat, kijk ik maar wat graag naar andere Instagram accounts die unieke content posten. Hier zijn 5 Instagram accounts die ik iedereen met een passie voor de hengelsport kan aanraden!

Door Sean Wit

Vergeet natuurlijk ook ROOFMEISTER niet te volgen op Roofmeister 🙂 Klik HIER.

POP TIL YA DROP!

Account: @gtbuster 

Een rasechte, knotsgekke Australiër met een sterke liefde voor GT vissen. ‘Pop til ya drop!’, hardcorde op de grootst mogelijke rovers van het rif. Vooral de video’s zijn fantastisch om te zien en van iets andere orde qua geweld vergeleken met de rovers in de Benelux…

DREIGBRIEVEN

Account: @nattieupnorth

Vrouwen en vissen, te vaak is het daadwerkelijke vissen in deze combinatie bijzaak geworden. Voordat ik allerlei dreigbrieven krijg: er zijn ook  genoeg voorbeelden waarbij het wél om het vissen draait. Zoals bij Natalie Dillon uit de US of A! Natuurlijk werkt het uiterlijk mee, maar de passie voor het vissen op zout- en zoutwater rovers druipt ervan af. Solo grote muskies uit haar kayak vangen? Geen enkel probleem! Upcoming YouTuber en zeker eentje om de komende jaren in de gaten te houden!

ROOFMEISTER TRIP

Account: @somdreamscometrue

Pandelis Kolkas is visgids in Canada en vangt de meest tot de verbeelding sprekende trouts. De meest bizar gekleurde vissen komen voorbij in een prachtige, ongerepte omgeving. Leuk voor een Roofmeister trip. Wie gaat er mee?

BAARZENFLUISTERAAR

Account: @thefishwhisperer1

Hoe vet is dit dan?! Enorme tamme baarzen, gevoerd met salamanders, kreeften of doodaas…. En dat alles in super gave slomo’s op video vastgelegd. Hoe Kyle Naegeli ze zo tam heeft gekregen, blijft een raadsel, echter deze beelden vervelen nooit!

 SFEERDRUIPERS

Account: @royvanstreels

Iets dichter bij huis en misschien wat minder exotische vissoorten, maar wél fantastische foto’s waar de sfeer werkelijk vanaf druipt. Snoek, snoekbaars en baars zijn de voornaamste doelwitten in zowel Nederland, België als Zweden. Echter, Roy excelleert niet alleen in gave vangst foto’s, ook zijn sfeerplaten zijn van een ander niveau!

Hebben jullie accounts die niet in deze lijst staan maar wél de moeite waard zijn om te volgen? Laat het ons weten!

Volgen jullie al Roofmeister op Instagram? Nee? Doe dat dan snel om de laatste updates, ongein in stories en gave content-reposts niet te missen! Klik HIER