JJ Minnow, Miuras Mouse, BKK en veel meer bij Wout in Vlaardingen

23/08/2021
JJ Minnow, Miuras Mouse, BKK en veel meer bij Wout in Vlaardingen

Als roofvisser zijn hengelsportwinkels ware snoepwinkels. Wout van Leeuwen te Vlaardingen is wat dat betreft het summum. Het moet wel heel gek lopen wil je daar iets niet hebben, wat je zoekt. Mocht dat zo zijn, dan hun motto: “Heeft Wout het niet, dan vangt het niet!” Dit keer speciale aandacht voor de JJ Minnow van Mourat Akkouh, speciale rigs voor grote Noorse heilbot, BKK terminal tackle.

Het is nogal eens een ondergeschoven die terminal tackle, zoals de dreggen, splitringen, spelden, wartels, etc, maar misschien zijn het wel de meest essentiele onderdelen van je visserij. Wil je het beste van het beste, dan is het merk BKK absoluut aan te bevelen. Bij Wout vind je zo’n beetje het gehele assortiment. Klik HIER.

In Vlaardingen kun je je lol op qua roofvishengels. De keuze is reuze en natuurlijk is het gehele assortiment van smaakmaker Westin ruim op voorraad. Van de W3 die grossiert in prijs-kwaliteit verhouding tot en met de top of the bill W10. Pick your choice! Klik HIER.

De JJ Minnow van Pays Bass, ontwikkeld door Mourat Akkouh, is een unieke softbait met een Jointed Jighead. De JJ minnow heeft een ingebouwd kogeltje dat dwars ligt in het ABS middenstuk. Deze shad heeft een nieuw design VMC Haak die exclusief voor Pays Bass is ontwikkeld. De 3D ogen en de realistische kieuwplaten maken het geheel af! De Combo’s bestaan uit 1 JJ minnow compleet en 1 body. Klik HIER

Of ze vangen? Vraag dat de zeebaars maar 😛 Dit is de sensatie op zeebaarsgebeid van dit moment! Grijp je kans.

Als we het dan toch over sensaties hebben. De Miuras Mouse… Hoeveel metersnoeken daar al niet op zijn gevangen. Zo’n beetje elke week vangt Esox expert Marcel Hoekman een big one en drie keer raden wat zijn favoriete kunstaas is voor deze monsters? Klik HIER.

Ongekend wat hier voor grote snoek op wordt gevangen! Echt een stuk kunstaas waar het verschil mee gemaakt kan worden als het andere niet werkt.

Binnenkort Marcel Schouten van Wout van Leeuwen weer Noorwegenwaarts met op het programma XXL heilbot. Dit is zijn geheime wapen, een speciaal gerigde grote One Up Shad van Megabass. Klik HIER. De One Up Shad is voor snoekbaars onweerstaanbaar, nu de heilbot nog 😛

Echt Roofmeisters, spinnerbaits zijn nu hèt wapen om tussen de planten te vissen. Check deze snoepies van Gunki. Deze compacte spinnerbait is voorzien van een signaaloog, een laag zwaartepunt en is perfect in balans. De bladvorm werd speciaal door Gunki ontworpen en is bevestigd aan een wartel met kogellager. Direct na contact met het water begint deze te draaien. Klik HIER

 

Bij Wout kun je alles online bestellen, maar ben je in de gelegenheid, dan raden we je aan om een bezoek te brengen aan de winkel.