Kunstaas met een filosofie – LiveTarget – 15% KORTING

05/02/2020
Kunstaas met een filosofie – LiveTarget – 15% KORTING

Bij Sense Outdoor een zeer gevarieerd aan roofvisproducten en niet de minste met o.a. Sportex, Climax IBraid en een nog relatief onbekend merk, het Canadese LiveTarget. Het zoveelste kunstaasmerk zou je kunnen denken. Toch heeft LiveTarget  even een andere filosofie als het gaat om het ontwerpen van kunstaas. Dat zie je ook terug in het uiterlijk van het door LiveTarget ontworpen kunstaas.

Het mooiste van alles, speciaal voor Roofmeisters nu een kennismakingskorting van 15% op al het LiveTarget kunstaas 🙂 🙂 Kortingscode: roofmeister2sense. Geldig t/m 29 februari.

Kunstaas met een filosofie!

Speciale aandacht voor de exclusieve LiveTarget Swimbaits(zie onder). Geen uitbundige zwembewegingen maar een zogenaamde oscillating tail.  Als je goed kijkt hoe bijvoorbeeld een voorn zwemt, zien we vooral beweging in de staart. Dat heeft LiveTarget meegenomen in het ontwerp.

Een wel heel bijzondere swimbait.

Een geheel eigenzinnige staartactie.

De staart is extra dik gemaakt en zorgt voor de nodige trillingen in het water. Check onderstaande video.

De enkele haak is weedless doordat de rugvin van de swimbait de haak perfect beschermd. Bij een aanbeet wordt de rugvin echter zonder problemen platgedrukt. Een extra oogje aan de onderzijde van de swimbait kan gebruikt worden voor bijvoorbeeld de montage van een spinnerblad.

Een vernuftig weedless systeem.

De grotere modellen worden niet met dreggen uitgerust maar met twee fleuren. Deze zijn door middel van magneetjes tegen het lijf ‘geplakt’ zitten. Uiteraard zijn er desgewenst dreggen te monteren. Kortom geen 13 in een dozijn kunstaas, maar kunstaas waarover is nagedacht!

Klik HIER voor het gehele assortiment van Sense Outdoor, dus o.a. ook Sportex en Climax IBraid.