Let them Slide – Minder lossers, meer vangen

12/12/2020
Let them Slide – Minder lossers, meer vangen

Je kent het wel, je bent heerlijk aan het vangen met een softbait, en na verloop van tijd is deze heerlijk aan gort gebeten. Fantastisch natuurlijk, maar als de dag nog jong is en je softbait zodanig kapot is dat je er niet meer mee kunt vissen dan heb je er natuurlijk behoorlijk de balen in. Laat je dan juist van die softbait maar één exemplaar bij hebben…

Door Thijs van der Sanden

Ik hoor je denken, aansteker of lijm mee. Het kan ook anders. Het hele inline van takels in kunstaas heeft de laatste jaren een ware trend teweeg gebracht binnen de roofvis scene. De rover pakt het kunstaas vast, schudt een keer en heeft enkel nog de dreg in zijn bek, je softbait wordt gespaard en de vis kan het vaak (extreem) grote kunstaas niet gebruiken als contragewicht om zich los te wrikken.

Een ingenieus systeem, beter voor je kunstaas en meer vissen landen 🙂

Is dit systeem dan enkel nuttig bij groot aas, wij van Rozemeijer denken van niet, en hebben de Free Slide Leaders ontwikkeld. Eerlijk is eerlijk, zo hangend in een koker kun je jezelf wel eens afvragen waarvoor dat nu dient. Maar… vissers die ze gekocht hebben, en het systeem snappen zijn lyrisch.

Voor die andere groep die niet weet waarvoor ze dienen, of ze nog niet hebben bekeken hebben wij bovenstaande korte video gemaakt waarbij ik haarfijn uitlegt hoe je een Free Slide Leader kunt benutten in jouw visserij.

De Free Slider is te verkrijgen in twee maten: 
-Free Slide Leader M – Medium Shallow Screw en 30lb coated leader 35cm
-Free Slide Leader L – Large Shallow Screw en 50lb coated leader 35cm

Wat al je er nu maar één bij je hebt 😉

Bekijk ze eens bij je lokale Rozemeijer dealer, of bestel ze direct, klik HIER. Wellicht gaat dit je een hoop softbaits besparen. Maar nog belangrijker, je gaat meer vissen landen, omdat ze het gewicht van de softbait niet meer als contragewicht kunnen benutten! Win – Win situatie toch?!

 

Volg Rozemeijer via hun social media kanalen, iedere dag een update op FacebookInstagram en YouTube.