Masterclass kunstaasbouwen – Leer het van de expert

17/06/2019
Masterclass kunstaasbouwen – Leer het van de expert

Hoe vet om zelf je kunstaas te maken? Denk aan het knutselen van hardbaits, spinners, spinnerbaits en zelfs softbaits. Wat nog leuker is? Vissen vangen op je eigen gemaakte kunstaas. Bij Lureparts nu workshops waarbij je het van de Meister himself, Oscar Wissink, kunt leren.  

Oscar Wissink, de zelfbouwmeister van de Benelux.

Nu krijg jij de kans om dit van een regelrechte expert op dit gebied te leren. Oscar Wissink is al jaren een begrip in de roofvisserij als het gaat om zelf kunstaas bouwen. Geen creatie is hem vreemd. Hij gaat zijn kennis met jullie delen tijdens masterclass eigenmaak workshops. Dat niet alleen, ook ga je samen met hem het kunstaas in de praktijk testen en hopelijk vang je ook nog een dikke rover op je eigen creatie.

Zelf bouwen en dan vissen. Er worden verschillende soorten kunstaas gemaakt.

De ochtend start met een drankje (koffie, thee of fris) en een inleiding over het bedrijf Lureparts en het zelf maken van kunstaas. Tijdens het praktijkgedeelte maak je onder begeleiding van Oscar zelf je kunstaas. Vervolgens ga je naar het water en wordt het kunstaas aan de ultieme test onderworpen.

Need to knows:

-Maximaal 8 personen
-Datum: verschillende opties
-Duur : 9u tot 13u
-2x Koffie, thee of fris inbegrepen
-Tijdens deze masterclass bouw je zelf kunstaas wat je mee naar huis mag nemen.
-Je krijgt na afloop van de Masterclass een 15% kortingscode mee. In te wisselen op de website www.lureparts.nl
-Neem een hengel en je Vispas mee, want je zelfgemaakte aasjes krijgen direct hun vuurdoop!

Er zijn Masterclass workshops met 4 verschillende thema’s: Spinner – Leaders & takels – Spinner- en chatterbaits – Softbaits gieten. Klik HIER voor meer info.