Molix hengels, BKK loodkoppen, LEWS combi’s en veel meer bij WOUT

31/07/2020
Molix hengels, BKK loodkoppen, LEWS combi’s en veel meer bij WOUT

Voor ons is Wout van Leeuwen toch wel echt dé roofvis speciaalzaak van Zuid-West Nederland. Hier vind je de bekende merken, maar net zo goed superexclusieve merken zoals Zman, Molix, Decoy, BKK, etc! Dat niet alleen, met de twee roofvisspecialisten Carl Greve en Marcel Schouten kun je alle info krijgen die je wilt!

Het is een hobby binnen een hobby te noemen, altijd weer zoeken naar dat exclusieve kunstaas en die ‘nergens-anders-te-verkrijgen’ hengels. Maar met jaren ervaring en een netwerk van hier tot letterlijk Tokio staat het Carl en Marcel op het lijf geschreven. Een overzicht van nieuwe producten uit hun koker:

Absoluut de producten waar ze thans het meest trots op zijn, de hengels van Molix! Tot in de puntjes afgewerkt, Italiaans design en relatief betaalbaar! Hier de reishengel, klik HIER.

Maar er is meer. Voor de echte puristen. Klik HIER. En… tipje van de sluier… More to come 🙂

Door met Molix. Dit Italiaanse topmerk is ruim voorradig bij Wout. Aandacht voor de Freaky Flex,  een kleine creature bait die detail en de functionaliteit perfect combineert. Hij is gemaakt met de nieuwe MOLIX FORMULE ontwikkeld door Molix zelf! De Freaky Flex is extreem zacht, flexibel en drijvend. Daarnaast is hij verrijkt met de geur van zout en garnalen. De speciale ribbels zorgen voor micro trillingen tijdens het zwemmen. Dat, in combinatie met de zwevende eigenschappen van het materiaal geeft een effect van het aas dat werkelijk geen enkele rover kan laten gaan. Klik HIER

Liefhebbers van de NED rig opgelet, de Molix Stick Flex… Ideaal voor deze vistechniek en evenzo voor de wacky rig en ook op de normale loodkop. De speciale ribbels zorgen voor micro trillingen tijdens het zwemmen. Gaat hoge ogen scoren, kan niet anders. Klik HIER.

Super te combineren met de Nedlockz van Zman. Klik HIER.

De TRD Crwaz van Zman, zo’n beetje het geheim van de smid, maar we kregen het losgepeuterd bij Carl. Klik HIER voor deze topvanger pur sang.

De absolute sensatie op het gebied van loodkoppen op dit moment, BKK Baitholders. Wauw, wat een haken! Vlijmscherp en nagenoeg niet uit te buigen. Zo kun je met 100% het gevecht aan gaan met die bak van je leven. Klik HIER.

ILLEX, In Nederland lastig te verkrijgen, maar zoals zo vaak vormt Wout de uitzondering op de regel. Aandacht voor de Flick Shake, een van de meest effectieve wormen. Het materiaal is zacht, maar niet slap. Reageert op het kleinst tikje en is de knaller voor de wacky-montage met de jigkop. Ook bij het dropshotten (ook eens in het midden prikken) en andere finessetechnieken staat de Flick Shake zijn mannetje. Klik HIER.

Wil jij de blits maken aan de waterkant, dan zijn deze LEWS combi’s echt iets voor jou. Check die looks, hoge kwaliteit en toch betaalbaar. Tel uit je winst 🙂

Gloednieuw van Rapala, de Rap-V. De searchbait voor deze zomer. Snel water afdekken en zo de actieve roofvis op het spoor komen. Zo nieuw, ’t staat nog niet eens in de webshob 😉

 

Zomaar een fractie van wat er bij Wout onlangs is binnengekomen Roofmeisters. En… uit betrouwbare bron, er komt nog veel meer exclusief spul binnen! Stay tuned for more!