Kreeften en wormen van Spro – Fijnproevers in dé finesse range

13/02/2020
Kreeften en wormen van Spro – Fijnproevers in dé finesse range

Nieuw in het SPRO assortiment aan vangende softbaits zijn de SPRO Scent series, een serie custom made softbaits, ontworpen voor alle verfijnde vistechnieken die tegenwoordig toegepast worden. De reeks bestaat uit de Scent Series Insta Craw 90 en de Scent Series Insta Worm 110.

INSTA CRAW 90> Micro vibraties

Beide softbaits zijn voorzien van de speciale lokstof ‘Instant Trigger Formula’. Hierdoor worden zelfs de meest voorzichtige en passieve vissen getriggerd om tot een aanbeet over te gaan.

De pootjes van deze kreeftimitatie zijn bewust tegen de zwemrichting in geplaatst, hierdoor veroorzaken ze extra veel micro vibraties die met name door baars gewaardeerd worden.

Daarnaast zijn deze creature baits vervaardigd van een drijvend materiaal. Als je hem even stil laat liggen op de bodem dan komt de kreeft met zijn scharen omhoog! Voor rovers hét moment om dit aas van de bodem op te pakken. Voor meer informatie over de Scent Series Insta Craw 90 kun je HIER terecht.

Roofvissnacks van de bovenste plank. En het mooie is, inzetbaar met zo’n beetje alle denkbare vistechnieken!


INSTA WORM 110> Baars snack 2.0

De Scent Series wordt geleverd in een reeks UV-actieve kleuren!

De Scent Series Insta Worm is misschien wel dé ideale baarssnack. Maar denk niet dat alleen baars zich in deze enorm soepele worm vergist. Ook snoekbaars, blackbass en zeebaars is er verzot op. Het lichaam van de worm is voorzien van maar liefst 28 ribbels die verleidelijke trillingen veroorzaken.

Daarnaast vergroten deze ribbels ook de souplesse van deze bait waardoor hij makkelijk te inhaleren is. De verdikking bij de kop en het ‘zadel’ zorgen ervoor dat riggen voor finesse technieken zoals dropshot, carolina rig of texas rig een fluitje van een cent is. Bovendien kun je ervoor kiezen om de bait in twee te knippen bij de verdikking zodat je een kleinere worm kunt presenteren.

 

WINNEN

SPRO is enorm actief op sociale media, waar je ze kan volgen om op de hoogte te blijven van de laatste vangsten, ontwikkelingen én winacties. We kunnen alvast verklappen dat er binnenkort een aantal winacties gehouden gaat worden waarbij je eenvoudig kans maakt op het winnen van de gloednieuwe Scent Series softbaits! Volg SPRO via Facebook, Instagram en YouTube.