Nick Bats de meetlint kunstenaar – Ontwerp naar keuze

20/07/2021
Nick Bats de meetlint kunstenaar – Ontwerp naar keuze

Tegenwoordig kan je bijna van elk merk een mooi meetlintje kopen, maar hoe vet is het als jij je eigen kan ontwerpen? Roofvisser Nick Bats doet dit al een ruime tijd voor veel vissers! Check hieronder zijn verhaal en hoe je deze linten kan aanvragen!

Door Nick Bats

Zo’n 5 jaar geleden was ik op zoek naar een meetlint. Na wat zoekwerk kwam ik terecht bij Paulo van Vismeetlint, een partij die meetlinten maakte met camo printjes.

Een visser in hart en nieren die Nick Bats!

Prima lintjes, super sterk materiaal, oprolbaar en met een stevig hoekprofiel om de vis tegenaan te leggen. Ik vond ze alleen een beetje saai qua design. Ik was destijds zelf al een tijdje bezig met grafisch ontwerpen en kwam toen op het idee om een vet ontwerp te maken voor de meetlinten.

Het resultaat was het Pike Fishing meetlint. Deze was zo populair dat Paulo mij vroeg of ik nog meer vette ontwerpen voor hem kon maken.

Na een aantal designs te hebben gemaakt kwam ik met het idee om custom linten te gaan ontwerpen. Een ontwerp volledig naar wens van de klant met (team)naam, vangst foto’s, logo’s en sponsoren. Dit bleek een goed idee, mijn inbox ontplofte met aanvragen.

Inmiddels komen er heel wat gave en unieke ontwerpen door de drukker!

Inmiddels doe ik dit al enkele jaren en heb ik vele vissers blij kunnen maken met een custom meetlint. Je ziet ze dan ook overal terug op facebook en in verschillende vis video’s op Youtube, wat natuurlijk erg gaaf is.

Check hoe leip!!!

Voor bijna alle visserijen heb ik inmiddels wel meetlinten gemaakt. Van zeelt tot karper, van (zee)baars tot snoek(baars) tot haai alles kan, en niks is (te) gek!

Natuurlijk ook een voor Roofmeister ontworpen 😉

 

Wil jij ook zo’n gaaf custom meetlint, of wil je je vismaat of partner verrassen? Stuur dan een mailtje naar nickbats.eu@gmail.com of bericht via Facebook  of Instagram. De kosten van een custom meetlint met ontwerp naar wens zijn €32,50 ex. verzendkosten.