Nieuwe vismagneet in de Cinnetic stal – Martijn Dekkers

05/01/2021
Nieuwe vismagneet in de Cinnetic stal – Martijn Dekkers
Het merk Cinnetic werkt met de besten in de hengelsport, neem alleen al zeebaarsgoeroe Mehmet Buyukyilmaz. Nu een nieuwe topper in de stal, Martijn Dekkers. Ook weer iemand die zowel op het zoute en zoete alles weet te vangen.Β 

Met name bekend voor het zeevissen, maar net zo goed staat Martijn zijn mannetje op het zoete πŸ™‚

Didier Laroy van Ultracast (verdeler van o.a. Cinnetic): “Via verschillende fora en media kun je eigenlijk als zeevisser en roofvisser z’n naam niet gemist hebben: Martijn Dekkers! Bij Ultracast is het de huisstijl om de fanatiekste en beste vissers uit het koren te halen en zo ook met Martijn. Het had maar één gesprek nodig en de samenwerking werd beklonken.

Geen finesse techniek is hem vreemd. Zet ‘m op Martijn!

Martijn gaat ons zowel voor Cinnetic als voor Cox & Rawle ondersteunen met zijn ervaring als gids en als vismagneet die hij ook is! Met zijn DutchFishingStuff Β is hij op een zeer goed georganiseerde manier ook actief om mensen te begeleiden in heel wat verschillende visserijen. Strand, boot, spinning.. noem het en hij heeft wel ergens een foto of een filmpje waarop hij weer met zo’n kolos staat te blinken. We willen Martijn zeer hartelijk welkom heten bij ‘Club Ultracast’!”
Namens Roofmeister veel succes bij deze topploeg Martijn!Β