Nieuwste Westin W4 serie nu te krijgen bij Rien de Wolf!

08/09/2022
Nieuwste Westin W4 serie nu te krijgen bij Rien de Wolf!

De nieuwste Westin W4 serie is nu te krijgen bij Rien de Wolf! Onlangs heeft Westin haar assortiment uitgebreid met een range nieuwe hengels in de W4 serie. Zo was bijvoorbeeld de populaire Finesse Shad serie alleen maar verkrijgbaar in de W6 serie, maar nu dus ook in W4! 

 

W4 Finesse Shad

Misschien wel een van de ultieme stokken voor het werpend vissen op snoekbaars, de Finesse Shad. Deze hengel leent zich perfect voor het jiggend vissen, maar andere technieken zijn ook zeker niet teveel gevraagd voor deze hengel.

De Finesse Shad leent zich perfect voor een scala aan technieken voor snoekbaars en baars. Check hem HIER.

Eerst was deze hengel alleen maar te krijgen in de W6 serie. Gelukkig is deze hengel nu ook te krijgen in de W4 serie, iets goedkoper en net wat minder luxe afgewerkt, maar nog steeds gedesigned om het uiterste uit jouw visserij te halen. De Finesse Shad is te krijgen met een lengte van 220cm en werpgewicht van 10-28 gram of met een lengte van 225 cm en een werpgewicht van 12-38 gram. Check de zwaardere uitvoering HIER.

 

Finesse T&C

Baars- en finesse vissers opgelet! De T&C (Texas & Carolina) serie is er nu ook in W4! Waar ze eerst alleen maar te krijgen waren in de W3 en W6 serie, is er nu ook een middenweg gevonden met de komst van de T&C in de W4 serie voor de vissers die W6 net te prijzig vinden, maar iets meer gevoel en luxe willen dan de W3 serie.

Een wat luxere afwerking en net wat meer gevoeligheid! Check hem HIER.

De Finesse T&C serie is te krijgen in drie uitvoeringen. Zo is er de 213 cm bij 5-15 gram, de 213cm bij 7-21 gram en de 213cm bij 7-21 gram ontworpen om te vissen met een reel.

 

Powerhouses> Powerlure en Powerteez

Waar de Finesse Shad en Finesse T&C hengels meer voor het wat fijnere werk zijn, hebben de Powerteez en Powerlure meer kracht. Deze hengels zijn meer ontworpen voor wat grover kunstaas of langere worpen. Zeker de Powerteez met een werpgewicht van 7-28 gram en lengte van 250 cm is ontworpen om ver te gooien voor wanneer je vanaf de kant vist.

De Powerteez is bedoeld voor verre worpen door zijn extra snelle actie.

De snelle actie van de blank zorgt voor extra kracht tijdens de worp. Zeker wanneer je vanaf de kant vist, kan het belangrijk zijn om ver te kunnen gooien. De Powerlure daarentegen is echt ontworpen voor de gemeenste rovers. Rien de Wolf biedt de 20-60 gram versie aan en de 30-100 gram versie. De Powerlure hengels zijn speciaal ontworpen om groter kunstaas als een veertje weg te zetten en niet in te leveren op gevoeligheid.

Ontworpen om groot kunstaas makkelijk weg te zetten terwijl je niet inlevert op gevoel.

 

De nieuwste Westin W4 serie is nu te krijgen bij Rien de Wolf! Het personeel staat dagelijks voor je klaar voor alle vragen over hengelsport en outdoor! Kijk ook zeker HIER om te zien welke andere hengels in de Westin W4 serie te krijgen zijn!