One Lure competitie in de oppervlakte – Doe mee & win!

18/09/2019
One Lure competitie in de oppervlakte –  Doe mee & win!

Het vissen in de oppervlakte op snoek wint elk jaar weer aan populariteit en terecht, niks spectaculairder dan een dikke snoek die als een JAWS boven op je topwater duikt. Een van die pluggen die uitstekend leent voor deze visserij is Freddy the Frog van Westin. Doe mee met deze exclusieve fotocompetitie en win de W4 Powercast van Westin t.w.v. €180,-.Β 

Doe mee met deze one-lure-competitie!

Gek eigenlijk dat velen nog de eerste stappen moeten zetten met oppervlaktekunstaas op snoek. Wil je het een keer proberen, dan is deze periode top te noemen. Nog steeds veel waterplanten en het feit dat snoek in haar meest actieve modus van het jaar verkeert.

Luc Coppens mag niet mee doen πŸ˜›

Hoe kun je meedoen aan deze winactie? Zuper eenvoudig. Stuur jouw mooiste vangst met een Freddy the Frog naar info@roofmeister met een kort verhaaltje. Daarbij is het geen must dat Freddy in de bek hangt, maar kan hij bijvoorbeeld zichtbaar op de grond liggen of heb je hem vast in je andere hand. Zie de foto’s ter inspiratie. Overigens is de grootte van de vis niet allesbepalend.

Stuur je vetste foto in en maak kans op deze W4 krachtpatser πŸ™‚

Je foto insturen kan tot 31 oktober, daarna zal een jury bestaande uit Roofmeister en Westin zich buigen op de meest brute foto. Diegene win vervolgens niets minder dan een W4 Powercast winnen met een werpgewicht van 40-140 gram. Niet voor niets de meest populaire snoekhengel in de Benelux.