Ook zo klaar met die grote motoren😜

24/05/2023
Ook zo klaar met die grote motoren😜

Of je nou op zoek bent voor een kleine motor voor je rubber boot of je kleine visboot, bij Yamaha weet je dat je geen verkeerde koop kunt doen. De kleine buitenboordmotoren van 2.5pk t/m 6pk en elektrische motoren van Yamaha maken het gemakkelijk om jouw horizon te verbreden en laten zien dat grote dromen alleen een beetje hulp nodig hebben.

 

Makkelijk te vervoeren

Wil je even snel het water op? Dat kan gewoon, de kleine motoren van Yamaha zijn zo ontworpen dat ze ontzettend makkelijk op te tillen zijn en makkelijk in je auto passen. Binnen een mum van tijd zit jouw motor op je rubberbootje en lig je op het water. De kleine motoren van Yamaha staan bekend om hun kleine afmeting, de goed afgemeten handgreep en hun ingebouwde brandstoftank.

Zo op de boot en klaar om te gaan!

Door het CDI ontstekingssysteem starten de motoren direct, daarnaast is het brandstofverbruik erg laag en trilt de motor weinig tijdens het varen. De betrouwbare 6pk is zelfs ook leverbaar met een dikkere stuurknuppel voor nog meer stuur comfort.

De 6pk is ook leverbaar met dikkere stuurknuppel voor meer stuur comfort.

 

Elektrisch varen

Ideaal voor een kleinere boot als je geruisloos wilt varen.

Wil je nog meer genieten van de natuur zonder geluid, dan zijn er ook nog de elektrische motoren van Yamaha. Naast verbrandingsmotoren maakt Yamaha ook uiterst stille en milieuvriendelijke elektrische motoren. Ideaal voor achter je boot als backtroller, of als motor op het bootje voor de kinderen.

Kijk dus niet verder als je op zoek bent naar een kleine buitenboordmotor. Of je nu op benzine wilt varen of elektrisch, bij Yamaha ben je aan het goede adres. Klik HIER voor de benzinemotoren en klik HIER voor de elektrische motoren.