Revolutionare vislijn, elektrisch verwarmde sokken en op-en-top winterkleding bij Wout

14/12/2021
Revolutionare vislijn, elektrisch verwarmde sokken en op-en-top winterkleding bij Wout

Altijd weer lastig om alle nieuwtjes bij Wout van Leeuwen in Vlaardingen uit te lichten. Sterker nog, daar is het veul te veul voor! Daarom hier een selectie van de snoepwinkel bij uitstek voor iedere roofvisser. 

 

Kleding>  Grundens Gambler Gore-Tex

Het vlaggenschip van het Zweedse kledingmerk Grundens voor de wedstrijdvisser, ontworpen om te presteren in de slechtste weersomstandigheden. Ontworpen naar de behoeften van de veeleisende roofvisser. 100% waterdicht en ademend met tal van ingenieuze features. Klik HIERvoor de jas en HIERvoor de broek.

Sokken> Elektrisch verwarmd!

De oplossing voor  koude voeten! De Lenz Heat Sock! Het ingenaaide verwarmingselement in de heatsok 4.0 toe cap® zorgt voor heerlijke warme voeten, voor een lange periode. De tenen worden zowel van boven als van onder verwarmd. De sokken zijn links/rechts gebreid en geven een perfecte pasvorm dankzij de ringbandage. Gewatteerde versterkingen beschermen de tenen en hiel. De comfortmanchet met drukknopen fixeert het lithiumpakket op zijn plaats. Het wordt bediend met een druk op de knop op het lithiumpakket of met de gratis smartphone-app. Klik HIER.

PE vislijn> YGK Bornrush X8 PE

Topkwaliteit Japanse 8-strain gevlochten PE lijn. Dankzij de speciaal geselecteerde synthetische vezels en het gepatenteerde, schuine WX-fiber, word een super dunne en uitzonderlijke sterke, slijtvastheid verkregen. Ideaal voor diegene dit iets meer wil en verwacht van een lijn. 200 meter per spoel. Klik HIER. Verkrijgbaar in 0.6 0.8 en 1 PE.

 

Hengels> Illex Pepper

 Een uiterst exclusieve hengelserie van het dito merk Illex. Van topoog tot aan de onderkant volledig uitgerust met de meest kwalitatieve materialen. Wil jij next level in je visserij, dan is deze serie aan jou besteed! Klik HIER.
Zoals gezegd, lastig om al dat nieuws bij Wout bij te benen! Ga zelf vooral eens rondneuzen in hun overvolle webshop. Klik HIER