ROOFMEISTER doet mee met cartoonwedstrijd WILDERS

01/09/2018
ROOFMEISTER doet mee met cartoonwedstrijd WILDERS

Barendrecht 10:26, zaterdag 1 september. De wereld is zich van niets bewust. In Pakistan maken ze zich druk over wie een cartoonwedstrijd gaat winnen. In Syrië nog immer wapengekletter vanwege religieus gesteggel. Trump draait zich nog eens om en zwijmelt bij een steeds warmer wordende wereld. Poetin idem dito, hij geniet nog na van de grootste militaire oefening sinds 1981. In Nederland gewichtigere zaken, de dividendbelasting. 

Door Sjoerd Beljaars

Ikzelf hul me nog in stilzwijgen, wacht maar. Nog twee nachies en Roofmeister gehts losch! 1 september hadden we gezegd, 3 september gaat het gebeuren. Veel beter toch, launchen op een maandag? Het begin van een begin.

Ok misschien allemaal wat hoogdravend om de lancering van Roofmeister in mondiaal verband te plaatsen. Toch moet ik me inhouden om niet mee te doen met de cartoonwedstrijd; de profeef op een Lund met een baitcaster in zijn hand. Wauw, wat een publiciteitsstunt zou dat zijn… Maar, helaas, Wilders heeft de wedstrijd afgelast.

Daarnaast heb ik wel andere zaken aan mijn hoofd. Een hoofd dat overloopt van ideeën, plannen en strategieën. Wekenlang heb ik een beroep gedaan op mijn netwerk en ben ik zelf in de pen geklommen. De externe harde schijf kreunt onder het gewicht van al die uitzinnige roofviscontent, klaar om los gelaten te worden op Roofmeister.nl.

Mijn papieren formule voor een vruchtbare lancering. Succes met ontcijferen 😉

Wie gaat mij nog stoppen? Michiel Pilaar, aka Piel, zo mag ik hem al noemen! Ook hoofdredacteur van een hengelsportwebsite, gaat over karpervissen dacht ik. OKW of zoiets? Enfin, doet niet ter zake. Allereerst drukt hij me op het hart niet meteen al mijn kruit te verschieten.

IK ZOU HET VAN DE DAKEN WILLEN FLUISTEREN.


Piel ziet achter de schermen alleen wat ik aan de achterkant van de website aan het uploaden ben. Het duizelt hem en hij zegt me de online artikelen bij de lancering te doseren. Hij heeft geen idee wat er daarnaast op mijn laptop klaar staat. Met andere woorden, niet tevreden over de hoeveelheid content? Dan moet je bij hem zijn.

Verder zijn advies om vooral niet te hard te schreeuwen in den beginne; zo zouden er altijd weer kinderziektes op de loer liggen. Spammen doen we wel als de site als een zonnetje loopt. Ik kan me nauwelijks inhouden, maar goed ik ben altijd bereid om concessies te doen, dus fluister ik het van de daken:

Hey pssst… maandag 3 september gaat Roofmeister.nl online.