Roofmeister INSIDE – 20 actuele roofvis vangsten

14/11/2021
Roofmeister INSIDE – 20 actuele roofvis vangsten

Yooo Roofmeisters, in de startblokken voor een nieuwe week. Roofmeister Inside, at your service 😛

 


***DE RM ZATERDAG MIDDAG VIDEO***

In deze video aandacht voor het optimaal riggen van grote shads voor snoek. Hoe plaats je de screwin zo effectief mogelijk, waar positioneer je de dreggen, hoe groot moeten die dreggen zijn, hoe behoud je de perfecte balans. Rig wizzard Christian Drost van BKK en Pike Craft legt het je uit en laat de werking in de praktijk zien tijdens een sessie kantvissen op snoek met Roofmeister Sjoerd Beljaars.

 


Ga jij mee vissen met Sjoerd Beljaars en Bo Staartjes

Ga jij mee met Sjoerd Beljaars en Bo Staartjes – Roofmeister Zweden Adventure

Roofmeisters Sjoerd Beljaars en Bo Staartjes gaan naar Zweden om een onvergetelijk snoekavontuur te beleven en ze willen dat JIJ mee gaat. Van 9 t/m 16 0ktober 2022 hardcore vissen in een heus Zweeds snoekenparadijs. Onder persoonlijke begeleiding van Sjoerd, Bo en ook de toppers Christian Drost van BKK en Thomas Danckaert van Hart. GRIJP jij deze KANS? Klik HIER.

 


Excuses Roofmeisters, wegens een Corona gevalletje bij Herr Beljaars deze keer een ingekorte Roofmeister Inside


 

De NIEUWSTE vangsten

Helaas dames en heren, Corona houdt ons weer vol in haar greep. Iedereen die er ook maar enige hinder van ondervindt, veel sterkte. Gelukkig wordt er niet minder om gevist en… gevangen. Wederom veel mooie vangsten, wederom fraaie platen en wederom aan ons de pittige opdracht om er 20 tussen uit te pikken.

Wil jij je vangstfoto terugzien in Roofmeister Inside, drop hem dan in de comments bij ons vangstenbericht dat we elke maandag om 14:00 uur op onze Facebookpagina plaatsen. 

Alain Luijten: “Moddervette snoek op dood aas. 102 cm op een diepte van 5,5 meter.” Holy crocodile Alain! Wat een bak man!

Bram Niehoff: “De eerste keer weer met doodaas en gelijk raak.” De tijd van het jaar ervoor Bram. Nice catch!

Colin De Smedt: “Mooie snoekbaarzen, windstil en een prachtig herfstzonnetje maakte deze dag met de bellyboat perfect.” Heel bijzonder laatje zo Colin met dito licht!

Geraldo Verlaan: “Mag ik er echt maar eentje kiezen? Dan moet ik kiezen, tussen deze moddervette 120cm lange snoek. Die mijn shadje, bedoeld voor baars pakte. Of kiezen voor de baars die er voor zorgde dat mijn pr op 51cm komt te staan.” Deze Geraldo! Wat een een insane monster man! Lekker tijdens het baarzen… Poeh!

Jesse van Huisstede: “Dikkerdje die een dode voorn onder de dobber niet kon weerstaan.” Nice Jesse, die van JB mocht er ook wezen. Goed bezig heren!

Jimmy Vandekerckhove: “Eindelijk nog eens een deftige zander. Al goed volgevreten. Dit is België op zijn best.” Prachtig Jimmy! België rocks!

Joost Fishing : “Na maanden oefenen en 1 kleine snoek te hebben gevangen opeens een beuk op de zelfgemaakte streamer! Eerste 15kg snoek op de vliegenlat. Nieuw pr!” Wauw Joost! Respect! Met een streamer geeft toch wat extra’s!

Jurgen Pelsmaeker: “Opmerkelijke bijvangst tijdens het verticalen op de rivier. Wat zijn ze sterk!” Wauw Jurgen, zijn we gelijk benieuwd hoe ver landinwaarts.

Luc De Groot: “Een keer gooien om even de nieuwe hengel te testen na het snoeken, bingo.” Mooi proefkonijn Luc!

Marien Derksen: “Deze 115 dame had wel trek in een dooie brasem.” Zij liever dan wij haha. Geintje, prachtige Esox Marien!

Mark Struijk; “Het wadend vissen is weer van start gegaan!” Heerlijk om zo te beginnen Mark!

Melvin Bruinink: “Samen met mijn vriendin afgelopen weekend 19 snoeken weten te vangen.” Those are the numbers Melvin! Teamwork!

Peter Kneepkens: “Sterke snorkel met een pracht staart.” Dat mag inderdaad gezegd worden Peter. Het een zal met het ander te maken hebben.

Ralph Heilema: “Samen met de jongste van ons gezin voor het eerst een nachtje achter de rovers aan. De eerste meldde zich al snel!” Foto om in te lijsten Ralph voor op zijn kamer.

René de Boer: “Struinend achter de herfst baarzen aan levert hier en daar nog steeds mooie baarzen op.” En wij maar denken dat ze al wieberen zijn.

Roel van der Hoeven: “Eindelijk weer een van formaat. Op een horsmakreel onder de dobber.” Meteen ook een heuse beauty Roel! Heerlijke herffstplaat btw!

Sharon van Rossum: “Ik plukte deze snoekbaars van 70 cm van 1 meter diep water.” Soms zitten die rakkers verbazingwekkend ondiep Sharon! Superfraai gekleurde zander. Nice work!!!

Steven Greveling: “Eergisteren dagje in Zuid-Holland getrolled met 0 op de teller. Gisteren weer terug op m’n vertrouwde stekkie… Binnen half uurtje een heerlijke 82 cm op doodaas.” Oost west, thuis best Steven haha Lekker bezig man!

Stijn Cardon: “De week goed starten noem ik dit. 117cm en 10 kilo+. Lekkere dril, hengel goed krom. Zo een op kunstaas vangen vanaf de oever, altijd fun!” Super vet Stijn!!! Etra mooi natuurlijk vanaf de kant!

 

 

 

***Foto van de week***

Jeff Waleboer: “Eigenlijk al van de week ervoor. Samen met de mannen naar het zoute, maar op het laatste moment besloten toch maar weer eens achter de dames aan te gaan! Eindelijk! Al vrij snel wisten we een mooie dame te landen! Heerlijk!” Wat een krijgers zo bij elkaar! Heel toffe plaat. Misschien zo op het eerste gezicht niet de allermooiste foto, maar deze plaat heeft juist iets in zich. Zo herkenbaar. Misschien is dat het. Verder gewoon een stoer beeld zo. Keuze was niet makkelijk, maar deze vonden wij deze week het mooiste!

 


 

Wil jij je vangstfoto terugzien in Roofmeister Inside, drop hem dan in de comments bij ons vangstenbericht dat we elke maandag om 14:00 uur op onze Facebookpagina plaatsen.