Roofmeister INSIDE: Actuele vangsten van afgelopen week

06/03/2023
Roofmeister INSIDE: Actuele vangsten van afgelopen week

Yooowww Roofmeisters, in de startblokken voor een nieuwe week. Roofmeister Inside, at your service 😛

 


Check HIER alle winnaars van de fantastische roofvispakketten.

 


***Zaterdagmiddag video***

Op snoek met dood aas en aanbeet op aanbeet. Dat gaat niet zonder slag of stoot. Specialist Jouke Jansma van Daiwa kiest heel secuur de juist stekken, technieken en montages. In deze video legt hij ons alles uit over de slepende visserij met dobbers en de fireball. EXTRA TIP: Deze manier van vissen is net zo goed voor kantvissers super effectief!


 

Helaas, helaas mensen, geen schrijven van Beljaars deze editie van RM Inside. We zullen het maar op een writers block houden 😉

 


 

De laatste roofvismaand

Alle zeilen bij Roofmeister, de laatste roofvismaand is ingegaan. Natuurlijk een slotoffensief van jullie waar je U tegen zegt. De inkomende vangsten waren weer om van te smullen. Dank daarvoor. Hier een selectie van 20.

Wil jij je vangstfoto terugzien in Roofmeister Inside, drop hem dan in de comments bij ons vangstenbericht dat we elke dinsdag om 14:00 uur op onze Facebookpagina plaatsen. 

Roger Louage: “Deze vette 51cm baars op de Ned rig was gelijk mijn nieuw PR.” Prachtig Roger! Wat een wondertechniek he?! Gefeliciteerd man!

Serge Sonneveldt: “Polder dame op 50 cm water.” Wauw Serge, dat dat zo ondiep leeft man. Een plaatje!

Robbie Van Gijseghem: “30-40 meter ver in de vaargeul zakt mijn shad net op de bodem en BAM, deze bak van 91 cm aan de haak. Gelijk ook mijn nieuw Pb. Missie geslaagd!” Insane Robbie, wat een kneiter man! Gefeliciteerd!

Thomas Wending: “Die snoeken zijn aardig los de laatste tijd, ook deze had er zin in.” Dat is niet overal zo Thomas, we spreken uit ervaring hahaha.

Chris Meijer: “de Miuras Mouse was weer onweerstaanbaar voor deze mooie snoek.” Wonderaasje Chris. 

Yannick Troch: “Ned rig, Ned rig, Ned rig. Daar alles mee gezegd. Moordend in de winter voor die mooie baarzen!” Jij snapt het Yannick! Goed gevist amigo!

Kevin Demmers: “Mijn eerste dikke baars sinds tijden!” Dik verdiend Kevin en nu is het ijs gebroken, je hebt nog bijna een hele maand. 

Jean-Paul Van Boven: “Na een paar mooie snoekbaarzen kwam deze prachtige dame even dag zeggen. Wat een absurde aanbeet…” En wat een toffe print zo op die rug JP!

Alain Luijten: “Een aanbeet was weer genoeg, moddervette snoek van 108 cm op een dikke dooie voorn.” Wat een kolos Alain… Mooi die havenvisserij!

Thijs van der Sanden: “Zonder twijfel 1 van mijn mooiste snoekbaarzen ooit, wat een bouw!” Inderdaad Thijs! Super hoog gebouwd en bijna walleye kleuren. De Yankees zullen jaloers op je zijn. 

Mike van Kley: “De Buster Jerk blijft dodelijk in deze tijd! Deze dame van 92 kon ‘m ook niet weerstaan.” Inderdaad, een van de beste jerkbaits Mike.

Jessica Vis: “We doen de ChaCha (Bait)! Kon hem niet laten liggen…en al helemaal niet wachten met hem uitproberen! Missie geslaagd.” We zien je al dansen Jessica hahaha. Wederom een dikke bak. 

Job Hogendoorn: “Eerste keer pelagic in het donker en gelijk dit monster van 124 cm.” Holy shit, schrok je je niet helemaal wezenloos toen ie boven kwam? 

Sjoerd de Bijl: “Deze prachtbaars van 48cm kwam even in de boot kijken tijdens het verticalen op snoekbaars.” Zelden zo’n mooi gekleurde baars gezien Sjoerd! Fantastico!

Robin Dijkstra: “Niks te klagen laatste weken. De dikke dames staan in de rij.” WTF, wat ben jij lekker bezig Robin!

Jeroen Deleye: “Die snoekbaars beet even op de tong, maar bleef dan haken aan een goed gezette haak; altijd leuk nieuwe aasjes testen.” Kicku op dat aas. Mooi zweefmoment naar de bodem 😉

Brandon De Roo: “Kogelrond en wat een knal op de Ned rig!” Geen toeval dat weer die Ned rig ter sprake komt dames en heren! Mooie vis Brandon!

Mark Van de Weerd: “Alle seinen stonden op rood: Noordoosten wind, fel zonnetje. Zouden met streamers gaan vissen, maar vanwege de wind halverwege opgegeven. De Zilla flanker 11 cm redde de dag: deze zware dame van 97 cm zag er wel wat in. En dat uit het prutslootje in de achtergrond.” Hahaha episch Mark. Zo zie je maar weer met die zogenaamde vuistregels…

Michelle van Wamel: “Een hele mooie dikke oma snoek van 1.04 meter… Op mijn nieuwe Real Eel van 20 cm.” Holy shit Michelle, jij zit Jessica op de hielen!

 

***Foto van de Week***

Dennis Metaal: “Mijn mooiste snoek van februari! Man/vis foto op een andere manier. 126 cm.” Inderdaad weer eens wat anders Dennis, maar zo te zien heb je het allemaal keurig onder controle. Natuurlijk ook goud dat je een onthaakmatje gebruikt! Mooi shot zo streetwise en daarom foto van de week! Gefeliciteerd!

 


 

Wil jij je vangstfoto terugzien in Roofmeister Inside, drop hem dan in de comments bij ons vangstenbericht dat we elke dinsdag om 14:00 uur op onze Facebookpagina plaatsen.