Wie hebben waanzinnige prijzenpakketten gewonnen?!

06/03/2023
Wie hebben waanzinnige prijzenpakketten gewonnen?!

Alle 6 de afleveringen zitten er op en daarmee is The Walking Best 2023 afgelopen. Zoals je weet hadden wij een poule georganiseerd, waarin je de onderlinge duels kon voorspellen. Zie hierrrrr de winnaars van de bijna 1.000 deelnemers aan deze TWB Poule.

Roofvissen vanaf de kant, roofvissen in haar meest pure vorm. Hopelijk hebben jullie genoten!

Natuurlijk zul je altijd zien dat die onderlinge confrontaties anders lopen dan verwacht, maar er waren er toch genoeg die kennelijk een glazen bol hebben, die hadden de uitkomst van elke onderlinge battle goed voorspeld. Onder hen hebben wij volkomen willekeurig de winnaars van de prijzenpakketten verloot. Van harte gefeliciteerd!

Hierbij nog een dankwoord aan alle deelnemende vissers! Jullie zijn stuk voor stuk toppers!

Leuk om eens te kijken wat iedereen zoal verwachtte van elk duel en wat de uitslag is geweest. Onder een overzicht, daarna de bekendmaking van alle winnaars.

 

Battle team Westin VS Shimano – afl. I

Duidelijk te zien is dat Toon van Ham en Gilles Koolen favoriet waren en die rol hebben ze waargemaakt met een klinkende overwinning op Jordi Rakiman en Lennard Ringnalda. Laatstgenoemden kwamen pas laat op gang en even lekker het er op dat ze nog een kans maakten..

 

Battle team Fox Rage VS HTO/Wesdijk- afl. II

Ook hier weer een duidelijke favoriet en dit keer team Fox Rage met Thijs van den Acker en Koen Sipma. Team HTO/Wesdijk met Jaimy Posthumus en Goran Krnijc is duidelijk een outsider. Thijs en Koen hebben zich deze battle nauwelijks zorgen hoeven te maken en hebben de 3 punten gepakt. Voor het eerst een team dat de volle kaart pakte. Wat een vangsten!!!!

 

Battle team HTO/Wesdijk VS Westin – afl. III

Ook in deze battle is team HTO/Wesdijk de underdog en ook hier hebben ze het moeilijk. Team Westin gaat daarentegen als een trein, scoort een volle kaart en pakt de 3 punten.

 

Battle team Shimano VS Fox Rage – afl. IV

Een confrontatie waarbij iedereen dacht dat het gelijk op zou lopen. Voor team Shimano belangrijk om nu van zich te laten spreken om nog mee te doen in de race. Maar, team Fox Rage laat zich niet gek maken en Jordi en Lennard hebben ontzettende pech.

 

Battle team HTO/Wesdijk VS Shimano – afl. V

De strijd om plek 3 in het klassement met team Shimano als favoriet, maar team HTO/Wesdijk bijt van zich af, pakt in het laatste stuk mooie snoekbaarzen, daarmee 5 punten en dus de derde plek.

 

Battle team Westin VS Fox Rage – afl. VI

De clash of de titans in deze laatste aflevering. Team Westin toch duidelijk favoriet en niet onlogisch met die tot op het bot gedreven Toon en Gilles. Maar de nuchterheid van Koen en Thijs lijken het verschil te maken. Als enig team halen beide heren alle battles een volle kaart en 3 punten. Daarmee laten ze alles en iedereen achter zich. De winnaars van The Walking Best 2023!!!

 

De poule winnaars

Wat een spanning en sensatie dames en heren, met name die laatste aflevering, waarbij op het allerlaatste moment team Fox Rage er met de prijs vandoor ging. 6 onderlinge duels voorspellen, dat is niet gemakkelijk, maar er zijn er die dat perfect hebben gedaan. Onder hen hebben we de 4 winnaars geloot, gefeliciteerd met jullie prijzen!

De winnaar van dit Westin pakket is Ritchie de Kraker! Gefeliciteerd topper!

De winnaar van dit HTO/Wesdijk pakket is Max van Doremalen. Gefeliciteerd topper!

De winnaar van dit Shimano pakket is Johan Loonstra! Gefeliciteerd topper!

De winnaar van dit Fox Rage is nog ONBEKEND! De mail is verstuurd, maar we hebben nog geen reactie retour gehad. Graag je mail checken en ook de spam. Mochten we binnen een week geen E-mail hebben ontvangen van hetzelfde mailadres, dan zijn we genoodzaakt een andere winnaar te kiezen.

 

Of we een nieuwe The Walking Best reeks gaan opzetten? Ja, natuurlijk! Deze wordt nog toffer en we zitten al achter de tekentafel, houd Roofmeister goed in de gaten en mis niks!