Roofmeister INSIDE – Een week vol roofvisvangsten & een Roofmeister zonder RECLAME?

28/11/2021
Roofmeister INSIDE – Een week vol roofvisvangsten & een Roofmeister zonder RECLAME?

Yooo Roofmeisters, in de startblokken voor een nieuwe week. Roofmeister Inside, at your service 😛


 

Geen reclame meer op Roofmeister?

Reclame of een reclame, iedereen wil toch weten waar deze beauty op gevangen is.

Roofmeister is een commercieel bedrijf. Zo, het hoe woord is er uit. Roofmeister bestaat door adverteerders. Zonder zouden we niet kunnen bestaan. No way! Ik weet niet goed hoe dat in andere landen is, maar in Nederland heeft commercie een wrange bijsmaak. Geld verdienen… Getsie. Er zal nog iets van ons Calvinistische bestel aan ten grondslag liggen.

Zit je midden in een spannende Roofmeister video met dikke snoekbaarzen, krijg je deze murf opeens in beeld…

Overal zie je het terug. Ook op YouTube wordt het erger en erger. Ik kreeg voorheen ongevraagd een of andere veganistische debiel op mijn scherm voorgeschoteld, klik HIER. Nu is dat een boekhoudworm die mij wilt uitleggen hoe ik moet beleggen en ik wil dat niet. Aan de andere kant weet ik als geen ander dat content geld kost om gemaakt te worden. Dat het digitale tijdperk tijden lang ‘verkapt gratis’ artikelen en video’s aanbood is haar beste tijd voorbij. Dat zie je overal terug.

Belofte maakt schuld, maar we kregen ruzie met YouTube…

Begin dit jaar deden wij stoer. We zeiden dat we bij al onze video’s YT-reclame zouden uitzetten, klik HIER. Een nobel streven toch?! Maar toen zagen we het aantal views van onze video’s teruglopen. Meneer JoeTjoep was boos op ons geworden. Hij leeft weer van de advertenties op zijn gigantische, globale platform.

De filmdag zelf is best intensief, maar leuk om te doen. Daarna treedt het editproces in gang.

Zijn verdict was verwoestend: ‘We zetten Roofmeister drastisch terug in ons algoritme.’ Wij zwichtten en zetten braaf weer de advertentiemogelijkheden aan. Minder views op onze video’s schaadt de Eurotekens in onze ogen, eerlijk is eerlijk. Maar daarbuiten, moet je je voorstellen wat een hels karwei het is om een goede roofvis video te maken. De filmdag zelf is leuk maar aanpoten, maar dan begint het proces van editen. Monnikenwerk, vraag het onze Bo Staartjes maar. Het uiteindelijke doel is om zoveel mogelijk mensen zijn meesterwerk voor te schotelen. Daar zit ook een artistieke beh0efte achter. Echt!

Stekken zijn belangrijk om te weten, maar net zo goed de materialen waar je max rendement mee haalt.

Al helemaal bij een delicate visserij als het vissen op zeebaars.

SEO, focus keyphrases, tags, Yoast plug-in, slugs, Flesh Reading Ease, social ondersteuning, meta-beschrijvingen; bij menigeen zullen de nekharen rechtop gaan staan bij deze tools voor optimale vindbaarheid op het www. Voor ons zijn ze belangrijk, of we dat nou willen of niet. Maar goed, we draafden met name door in het maken van titels voor de video’s. Terecht enkele ‘boze’ reacties onder de video. “Alles over het werpen met shads” en dan een video met focus op de materialen die gebruikt worden. Dat wanhopige streven naar een clickbait. Mea culpa, we gaan ons leven beteren. Beloofd!

Gelukkig dekken onze titels in de meeste gevallen perfect de lading. Klik HIER voor de video.

Vaak schieten superlatieven te kort. Klik HIER voor de video.

Nul reclame op Roofmeister is een utopie. Wij roofvissers willen altijd weten op welk kunstaas dat ene monster gevangen is, liefst ook met welke hengel, molen, lijn, terminal tackle, etc. Alleen al daar bewust of onbewust sluikreclame. Willen we eigenlijk geen reclame? Hmmm, het grote voordeel is dat onze adverteerders zich midden in ons ‘werkveld’ bevinden. Roofmeister is daarbij indirect hèt platform waar je de nieuwste producten en innovaties kunt vinden. En beloofd, wij zullen je niet dwingen tot een veganistisch bestaan of je vervelen met gladde beleggingspraatjes.


 

***DE RM ZATERDAG MIDDAG VIDEO***

Roofmeisters Bo Staartjes en Arend van der Heijden hebben hun pijlen op grote baars gericht. Al snel blijkt dat alleen het tergend traag vissen werkt. En dat op stekken waar ze signalen zien op de fishfinder. De Carolina rig en Ned rig zullen deze dag de grote winnaars worden. Onze toppers krijgen nog waardevolle informatie van een collega op het water en Bo vangt zijn PR.


 

Ga mee met Sjoerd Beljaars en Bo Staartjes

Ga jij mee met Sjoerd Beljaars en Bo Staartjes – Roofmeister Zweden Adventure

Roofmeisters Sjoerd Beljaars en Bo Staartjes gaan naar Zweden om een onvergetelijk snoekavontuur te beleven en ze willen dat JIJ mee gaat. Van 9 t/m 16 0ktober 2022 hardcore vissen in een heus Zweeds snoekenparadijs. Onder persoonlijke begeleiding van Sjoerd, Bo en ook de toppers Christian Drost van BKK en Thomas Danckaert van Hart. GRIJP jij deze KANS? Klik HIER.


 

De MEEST ACTUELE vangsten

Het is nu het moment geworden dat de echte diehards doorgaan. Het weer is bar en boos. Gelukkig toch weer genoeg kranige roofvissers die de elementen hebben getrotseerd. Een selectie van 20, zie onder.

Wil jij je vangstfoto terugzien in Roofmeister Inside, drop hem dan in de comments bij ons vangstenbericht dat we elke maandag om 14:00 uur op onze Facebookpagina plaatsen. 

Brian Wisman: “Mijn nieuwe pr 43 cm baars, wat een beuk er op.” Lekker Brian, gefeliciteerd!

Christian van der Veen: “Gister 7 aanbeten gehad waarvan 6 verzilverd. Dit is die van 95 cm” Mooie plaat zo met die winterzon Christian.

Cornelis van Leeuwen: “Streamer liefhebbers…” Wauw, wat hebben jullie een topsessie gedraaid.

Edwin Roethof: “Gewoon 1 woord. Heerlaakkkk.” Nauwelijks iets aan toe te voegen Edwin!

Gerard de Vries: “Dikke buffel tijdens het trollen.” Hahahaha Gerard. Volgende keer ma je maat wel eens helpen tillen.

Gwyll Mead: “Mijn jongen met een pr snoek, en tuurlijk, papa blankt.” Nou ja, dan wel weer een über trotse papa natuurlijk.

Jan Addens: “Kom ga mee naar snorkelland.” Wij gaan met je mee Jan!

Jeremy Iseger: “De eerste dit jaar op dood aas, gelijk nieuwe pr 112 bij 25 pond.” Bizar wat een dikke wintersnoek Jeremy!!!

Jigging Jay: “Liefde op het eerste gezicht.” Wij zijn je getuige Jigging Jay.

 Johnny Koekerits: “Vissen, zon, baarzen! Heerlijk dagje met de bellyboot. Dit was er 1 van de 10.” Wat wil een mens nog meer Johnny!

Joost van Aalst: “Een mooie hoge 40’er die de C-rig niet kon weerstaan.” Lekker Joost, wat een bijzonder mooie visserij is het toch.

Mark Verhoeven: “2x 50+ op 5 baarzen… het kan slechter!” Dat is op zijn minst een eufemisme ouwe buffeljager.

Nigel Zwartewaalsloot: “Yesss, eindelijk weer vis op de kant! Wat is het toch gaaf om te vissen met doodaas onder de dobber… echt genoten van de aanbeten en wat een vis!” Mooi verhaal, toffe foto Nigel!

Rinus Robaard: “Een weekend weg met de schoonfamilie. Natuurlijk gaat er een hengel mee, deze keer alleen wat dood aas spul en pluggen mee. Na wat pluggen en shads gesmeten te hebben toch besloten om actief met dood aas te vissen. Dit resulteerde bijna direct in deze mooi getekende snoek.” Als je maar even we kan bij de schoonfamilie hahaha, eintje. Zeer fraaie plaat Rinus!

Robin Smit: “Als ze verticalend niet willen happen en naast je wordt er op half water wel gevangen dan is het natuurlijk een no brainer om de tactiek aan te passen en ook pelagisch aan de slag te gaan, dit was de mooiste.” Goed gespeeld Robin. Niet koppig blijven en van tactiek veranderen.

Serge Sonneveldt: “Korte dood aas sessie leverde deze massieve vis op.” Zeer imposante vis Serge!!!

Simcha Mijnsbergen: “Pr snoekbaars 89 cm.” Wat een unit Simcha! Mooi op de plaat gezet man!

Yannick Besseling: “Maarliefst 19 aanbeten wisten we te krijgen tijdens een dagje doodazen, een groot gedeelte van deze aanbeten weten te verzilveren, waaronder deze prachtige snoek.” Dat zijn de aantallen Yannick! Wat een topdag moet dat geweest zijn.

Melvin Bruinink: “Vandaag verkenning gedaan op nieuw gevonden stekken. 5 stuks gevangen met 96, 97, en 102 cm en alle 3 op top gewicht een zeer geslaagde dag!” Een blij gezicht en niet voor niets. Top man!

 

***Foto van de week***

Sam van der Meer: “Samen wisten we deze dikkerd naar boven te halen, wat een gewicht!” Dit is gewoon valsspelen Sam. Natuurlijk is dit de foto van de week! Geen fototechnisch geneuzel dit keer, zelfs wij hier op HQ kregen de kriebels in de buik. Love is in the air. Woehoe!


 

Wil jij je vangstfoto terugzien in Roofmeister Inside, drop hem dan in de comments bij ons vangstenbericht dat we elke maandag om 14:00 uur op onze Facebookpagina plaatsen.