Roofmeister Inside met dit keer de meest artistieke roofvis foto’s

16/05/2021
Roofmeister Inside met dit keer de meest artistieke roofvis foto’s

Yooo Roofmeisters, in de startblokken voor een nieuwe week. Roofmeister Inside, at your service 😛

 


***ONZE NIEUWSTE MEGAVIDEO***

Nog voor de gesloten tijd zoeken we een van de mooiste natuurgebieden van ons land op, De Weerribben. Met Roofmeister Joost Spraakman zijn we hier al eerder geweest en weer gaan we met hem ons geluk hier beproeven. Werpend en trollend laat hij zien hoe hij die voorjaarssnoek te lijft gaat. Ook aandacht voor de zijn gloednieuwe fishfinder, de Hook Reveal van Lowrance.


 

Deze editie geen ellenlang betoog van Roofmeister Sjoerd Beljaars, vanwege een korte vakantie. Lucky you 😛

 


 

De meest artistieke roofvisfoto’s

Eens wat anders dan visfoto’s al kunnen we daar nooit genoeg van krijgen natuurlijk. Deze keer vroegen we jullie om het sfeertje vast te leggen. Mooie natuurplaten, drils, bloopers, you name it. En jawel, wederom een hele reeks toffe platen. Thanks!

Nog even geduld en dan mogen we weer Roofmeisters. Een rover is dan misschien wel op zijn actiefst de roofblei. Wij zijn op zoek naar jullie vetste roofblei platen.  Wil jij je foto terugzien in Roofmeister Inside, drop hem dan in de comments bij ons vangstenbericht dat we elke maandag om 14:00 uur op onze Facebookpagina plaatsen  🙂

Bas van den Hul: “IJs op de top…. we don’t stop…” Dat blijft toch altijd een bijzonder fenomeen in de winter.

Colin De Smedt: “Vroeg in de ochtend op zoek naar zeebaars.” Wauw! Prachtig die zon en het silhouet van de visser. Het water dat haast vloeibaar zilver lijkt. Op de achtergrond boze wolken! Fantastisch. Horizon is alleen wat scheef, maar zo is er altijd wel wat te zeiken.

Eric Westra: “Dikke dril foto van een grote meerval. Onverwacht super gave foto geworden.” Het is dat je kort geleden al de winnende foto had 😉

Erwin Bensbach: “Op zo’n moment is het even genieten van een zonsondergang!!Deze is toch één van de mooiste die in mijn fotoalbum staat.” Veel mooier wordt het ook niet Erwin!

Freek Schoonderwaldt: “Heel veel beter wordt het niet.” Wauw! Of er nu een vis in dat net ziet of niet, KUNST!

Hans Vergouwen: “Hard water…” Een mooiere titel kun je aan deze plaat niet geven 😉

Jan Smit: “Potverdikkie, waar zitten jullie.” Haha… Oppassen voor snoek!

Jeroen Debouver: “Vissen is soms verdwijnen in een landschap van een schilderij. En dit maakt vissen 1 van de mooiste sporten die er zijn.” Niks aan toe te voegen Jeroen!

Daan Pit: “Samen met Joost de boot eem los trekken!” Als de brandweer Roofmeisters 😛

Jurgen Van Schijndel: “Onderweg naar de stek in alle vroegte.” Dat zijn de mooiste momenten Jurgen en deze foto alleen al laat dat zien! Knap met de sluitertijd gespeeld 🙂

Kenny Vandewalle: “Avondje zeebaarzen, vind dit de mooiste foto die ik ooit heb genomen. Mijn maatje Jan zal zijn eerste keer zeebaarzen nooit vergeten.” Heel bijzondere foto inderdaad. De visser klein in vergelijking met de boot, maar toch eist het de aandacht!

Klaas de Vries: “Na de vangst van een mooie roofblei.” Auch… Tja, die roofbleien zijn niet makkelijk in het gareel te houden. Hopelijk alles goed gekomen.

Leo Mol: “Krijg vaak de vraag: ‘Hoe kom jij altijd aan mooie foto’s van onze natuur?’ Wij sportvissers staan natuurlijk niet alleen vroeg op om vis te vangen.” Haha en zo is het. Bijzonder fraaie foto Leo!

Mika Kroese: “Tijdens een wedstrijd in Haarlem vorig jaar.” Hopelijk zien we dit spoedig weer terug in de scene!

Mikky de Boom met de nieuwste werptechniek.

MO Ralphs: “Afsluiters als deze zomeravonden.” Nee jooooh, wat een onwijs brute foto! Alsof de wereld in vuur en vlam staat. Die raadselachtige sluier rondom de visser ook. Dat geeft de foto nog iets extra’s mysterieus!

Pascal Rosseau: “Time for a break.” Mooi panorama! Het avontuur lonkt!

Pedro Van Gaver: “Brand new piercing.” En dan een petje op van Gamakatsu, dat is er om vragen Pedro hahaha

Peter Sebel: “Voor sommige mensen is een foto zonder vis heeeeel makkelijk.” We denken aan iedereen Peter! Haha Wel vet getimed!

Phylicia Timmermans: “Een mooie snoekbaars aan drillen.” Ahhh… Wat een plaat! Dat moet een mooie zijn geweest!

Robert Lambers: “Wanneer er een PR is gevangen tijdens het ijsvissen, mag een ijskoude Mummelman natuurlijk niet ontbreken.” Niet alleen tijdens het ijsvissen toch 😛 Proost!

Said El Felyani: “Een fotograaf riep naar me: “hé, blijf eens stil staan!” Vervolgens kreeg ik dit pareltje toegestuurd van hem.” Leipe foto Said!

Serge Sonneveldt: “Ralphs MO in actie.” Heerlijk Streetfishing plaat!!!

Thomas Danckaert: “Drillen van een roofblei in de volle stroming met een 2-12 grams hengeltje, terwijl de zon ondergaat.” Wat een kleurenspel en dan ook nog een kromme hengel! Love it!

Thomas Wending: “Dikke roofblei op de Swim 6,5cm en de crank hengel. Gelukkig maakte mijn maatje deze gave foto.” Ahhhh dan krijg je meteen weer zin toch?!

Verschelde Peter: “Ik deed mee aan wie heeft de grootste muil contest.” Gelijkspel? Hahaha

Wouter Kok: “Dit valt onder bloopers.” Sooo dan Wouter. Dat kun je wel stellen man!

Wat een plaatje Yaïr Jelmer Nauta!

Frans Van Der Molen: “Oh oh oh…kunstaas lekker georganiseerd. Hoezo teveel meuk mee…” Hahaha, heel herkenbaar Frans!

 


 

***Foto van de week***

Serge Sonneveldt: “Dagje op pad met Ton Hilvers en maakte deze foto toen met de zon door kwam in de oer Hollandse polder.” Unglaublich wat een plaat! De poldervisserij in al haar pracht op de gevoelige plaat! Het waterige zonnetje dat tegenlicht geeft en de visser als een donker silhouet achterlaat. Met name die kleuren groen en blauw mooi verzadigd. Kan zo in het museum Serge 😉 Foto van de week!

 


 

Wil jij je ‘vangst’foto terugzien in Roofmeister Inside, drop hem dan in de comments bij ons vangstenbericht dat we elke maandag om 14:00 uur op onze Facebookpagina plaatsen.