ROOFMEISTER TOP GEAR #5

23/11/2018
ROOFMEISTER TOP GEAR #5

Roofmeister Top Gear, the place to be voor heet-van-de-naald productnieuws. Hier tweemaandelijks alle noviteiten uit de kokers van de meest gerenommeerde roofvismerken.

Door Team Roofmeister

meer dan een muts

Met de koudere temperaturen van nu en nog meer kou in aantocht is aandacht voor goede kleding een must tijdens het vissen. Zo heeft Fox Rage een nieuwe toevoeging aan de range winterkleding, de Rage Snood. Perfect voor extra isolatie in de winter op gure dagen. De Snood is stijlvol maar vooral erg comfortabel om te dragen. Je kunt m  als cap, bivakmuts en sjaal gebruiken.

Voor als het echt koud is met natuurlijk nog een Fox Rage muts, of je gaat een bank overvallen…

Voor als je je muts bent vergeten.

ROOFMEISTER APP

De Roofmeister app is uit! Voor Android klik HIER. Voor IOS klik HIER. Download hem nu en je kunt overal en altijd het laatste nieuws op Roofmeister volgen.

Complete nieuwe Spro range bij Fauna

De CRX roofvishengels staan voor een ongekende prijs/kwaliteitverhouding. De serie dekt praktisch alle technieken af, van het ultralichte jiggen tot en met het nog net te smijten zware rubberwerk.

Elke hengel heeft de actie meegekregen die matcht bij de beoogde techniek(en). De 30T carbon blanks geven een geweldige respons, waardoor je maximale controle hebt over je presentatie en iedere aanbeet perfect zult doorkrijgen. Klik HIER!

Van uitermate lichte finesse hengels, tot…

…delicate hengels voor de snoekbaarsvisserij en…

…hengels voor het zware werk.

Een sensationele nieuwe vislijn van Berkley.

Gratis t-shirt

Binnen de hengelsport elke keer weer nieuwe innovaties en vislijnen zijn daarin geen uitzondering. Een van de meest vooruitstrevende bedrijven op dit gebied is Berkley met nu de nieuwe x9 lijn. Eentje die er echt uitspringt op het gebied van werpeigenschappen.

Deze lijn zal sowieso hoge ogen gooien bij finessevisserijen. De lijn beschikt over een extra kern (9 strengen), is heel mooi rond en is beschikbaar in 3 verschillende kleuren (Crystal, Fluo Green en Low Vis Green). 

Special beursactie: Bij aankoop van een klos Berkley x9 een exclusief Berkley x9 T-shirt op de Berkley stand. 

Gratis een cool Berkley x9 T-shirt bij aankoop van de gelijknamige nieuwe vislijn!

OPTIMALE LUGGAGE

De tijden van gehannes met luggage tijdens het struinend vissen zijn voorbij. Tijdens het vissen wil je zsm de spullen grijpklaar hebben liggen die je nodig hebt. De Cinnetic Spinning Pro Bag voorziet in die behoefte.

In mum van tijd slinger je de tas van achter je rug naar voor op je buik/borst en heb je toegang tot je kunstaas, onderlijnen, schaartjes, ofwel alle end tackle die jij meegenomen hebt voor je struinsessie.

Onlangs was niemand minder dan Roofviscrack Mehmet Buyukyilmaz in de showroom en gaf hij live tekst en uitleg over de nieuwste Cinnetic producten. Vanaf minuut 6 laat hij de Spinning Pro Bag zien!

uniek kunstaas

Op zoek naar kunstaas-dat-je-niet-zomaar-overal-kunt-vinden? Dan ben je bij Wout van Leeuwen aan het goede adres. Hier tal van juweeltjes van kunstaas, die ook nog eens killing zijn wat betreft attractie. Dit keer aandacht voor de Fat Belly Glide 4” (10 cm en 35 gram) van het Amerikaanse merk Sledge Hammer en uniek in de Benelux.

Deze langzaam zinkende jerkbait kan zeer effectief net onder het oppervlak gevist worden met een mooie glijdende actie. Perfect voor op kleiner water. Verder heeft dit kunstaas extra dikke wanden om goed bestand te zijn tegen tanden en harde structuren onder water, of je smijt hem per ongeluk tegen een duiker aan 😉

Klik HIER  om deze exclusief jerk te bestellen. Beschikbare in maar liefst 15 verschillende kleuren!

cooler in de winter

De koude tijd is daar en velen gaan weer op pad met doodaas. Nieuw in het assortiment van Patriot is de perfecte oplossing om je aasvissen mee te brengen. Handig en makkelijk schoon te houden door de uitneembare binnen tas. Simpelweg een paar koel elementen in de cooler en je bent gegarandeerd dat je aasvissen perfect vers blijven tijdens je sessie. De Patriot Cooler is nu verkrijgbaar!

Zorg goed voor je aasvis 🙂

Met uitneembaar binnenvak en dus uitermate makkelijk schoon te maken!

Met uitneembaar binnenvak en dus uitermate makkelijk schoon te maken!

droom reel

De Shimano Bantam MGL 151, de droom reel voor op je lichtere baitcast hengel voor snoek! Deze reel is zeer compact, gesmeed uit 1 blok aluminium en biedt het beste wat je maar kunt wensen van een kleine baitcasting reel.

Voorzien van Hagane Body, Micro Module Gearing (tandwielen), SVS Infinity remsysteem en Magnumlite Spool. Al deze technologieën zorgen ervoor dat dit reeltje onwijs sterk én soepel loopt!

korting scoren bij carpcube

Carpcube timmert aan de weg. Profiteer nu van hun Membercard. Deze kost je eenmalig 15 euro en vervolgens krijg je bij iedere aankoop in hun webshop 10% korting. Dit tot 28 februari 2019! Klik HIER!

Ook al is de naam Carpcube wat misleidend, hier kun  je terecht voor volle bak roofvismateriaal met gerenommeerde merken als, houd je vast: Reins, Keitech, Rage, Prorex, Daiwa, Shimano, Spro, FreeStyle, Lucky John, FishUp, Westin, Salmo, Momoi, Dragon, enz. Dus keuze te over om je tacklebox up to date te houden.

GARMIN EN NAVIONICS HAND IN HAND

De Garmin Bluecharts zijn vanaf de G3 generatie voorzien van Navionics data. Vanaf het voorjaar 2019 kan iedere Bluecharts gebruiker beschikken over de meest gedetailleerde waterkaarten voor navigatie en de meest actuele sonarkaarten voor de visserij. Meer ontwikkelingen zoals als Dock to Dock autorouting en dagelijkse updates zullen ook snel volgen.

In deze video zomaar een fractie van wat Navionis jou te bieden heeft. Laat je verrassen!

no action shad voor de winter

De Q-Paddler is een zeer soepele shad met schoepstaart en is aan de bovenzijde voorzien van een zogenaamde ‘hook hole’, een markering die aangeeft waar de haak het beste geplaatst kan worden. Hiermee wordt de haak op de juiste plaats geplaatst en heeft de shad de best bewegende actie die mogelijk is.

Mann’s is sowieso een legende op het gebied van kunstaas. 

De Paddler is gebaseerd op de natuurlijke, slanke vorm van een no-action softbait met een vlakke bovenzijde, die zorgt voor veel frequenties bij het vissen. De brede kop van het shadlichaam geeft een jigkop voldoende houvast.

De schoepstaart is in een zodanige hoek ontworpen dat ongeacht de snelheid van binnen vissen, het lichaam mooi flankt. Verkrijgbaar in 5 uitvoeringen: Q-Paddler 8 (8 cm), Q-Paddler 10 (10 cm), Q-Paddler 12 (12 cm), Q-Paddler 15 (15 cm) en Q-Paddler 18 (18 cm). Bekijk HIER de verkooppunten.

TIP ONS

Team Roofmeister staat altijd open voor noviteiten en bijzondere productnieuwtjes! Schroom niet om ons te mailen: info@roofmeister.nl