Sportvissen nu en in de toekomst – Stemmen loont!

14/11/2023
Sportvissen nu en in de toekomst – Stemmen loont!

Binnenkort zijn er weer verkiezingen en stemmen lijkt belangrijker dan ooit. In de politiek is het onrustig en voor ons als sportvissers is het gevaar ook nog niet geweken. Lees in dit artikel over de algemene plannen van de partijen omtrent natuur en visserij en check ook de nuttige infographic van Sportvisserij Nederland!

Header foto: Sportvisserij Nederland

Zoals je op de header foto van Sportvisserij Nederland al ziet, zijn er ontzettend veel belangen bij het behouden van de hengelsport. Zo hebben veel mensen baat bij de interactie met de natuur en komen jongeren lekker buiten. De 1,7 miljoen sportvissers die Nederland rijk is, leveren samen een economische bijdrage van één miljard op, dat is ook niet niks! Toch zijn er partijen tegen sportvisserij, zoals Partij voor de Dieren.

Sportvisserij Nederland roept iedereen op te stemmen. Zo kunnen we nog lang en gelukkig vissen.

Sportvisserij Nederland heeft een heel handig bestand gemaakt waarin ze de plannen omtrent visserij van de meeste partijen samenvatten. Zo kunnen wij makkelijker onze afwegingen maken wanneer we binnenkort gaan stemmen! Naast Sportvisserij Nederland roepen ook wij op om te gaan stemmen, want elke stem is een belangrijke stem! Klik HIER om de samenvatting te zien van de partijplannen.

 

Wij hopen dat deze nuttige informatie zoveel mogelijk mensen bereikt. Deel dit bericht vooral met je vismaten en ga stemmen!