Stevig en betrouwbaar- 4+1 handige BKK producten

30/12/2021
Stevig en betrouwbaar- 4+1 handige BKK producten

Velen zullen het merk BKK kennen van de hoge kwaliteit dreggen en dan vooral de UV spears. Maar er is veel meer op het gebied van terminal tackle en altijd weer centraal: Niets aan het toeval overlaten bij de stevige dril met een grote roofvis. Niet voor niets zijn topvissers zoals Sean Wit (foto), Ronald Traas, Christian Drost en Jaimy Posthumus met dit merk verbonden.

 

Dansen door het water

Deze aparte loodkoppen worden geleverd met twee UV Spear dreggen.

De Twilight dancer jig head> Ze zien er apart uit, deze platte loodkoppen. Het is zeker niet voor niets en de naam verraadt het misschien al, ‘Dancer Jigs’. Door de platte vorm zal je shad naar de bodem dansen in plaats van in een rechte lijn naar beneden ploffen. Zeker op wateren met hoge hengeldruk kan dit dressuurdoorbrekend werken. Ook zal je shad door de hogere weerstand in het water langzamer naar beneden dwarrelen. Denk bijvoorbeeld aan een platte steen die flankend zal zinken. Klik HIER.

 

Robuuste spelden

Duo lock snaps> Goed materiaal is belangrijk en BKK speelt hierop in met de stevige Duo lock snaps. De RVS speldwartel is voorzien van gladde coating en de speld roest niet. Tevens hebben ze een bijzonder hoge trekkracht waardoor de kans wordt verkleind dat je end tackle je in de steek laat! Klik HIER.

 

Makkelijk ‘hufterproof’ vissen

Een knap afgewerkte takel voorzien van shallow screw, stinger spikes en UV dreggen.

De Stinger rig UVO> Voor de mensen die graag voor het gemak kiezen, zijn er ook kant en klare stingers. Verkrijgbaar met haakmaten 1, 1/0, 2/0 en 3/0 is er voor elke snoekvisser een gepaste maat voor zijn softbait. Doordat de stinger is voorzien van een shallow screw, kun je zelf kiezen hoe diep je je softbait laat zwemmen. Is het ondiep? Dan laat je het zo, maar als het dieper wordt, kun je ervoor kiezen om er wat lood voor te hangen.

De razend populairdere UV dreg van BKK. 

De takel is voorzien van dreggen met coating die oplicht als er UV (Ultraviolet) licht bij komt in dieper water. Voor degenen die het liever wat minder opvallend houden, zijn er ook takels met teflon coating. Of het een echte meerwaarde heeft, zal een leuk discussiepunt blijven. Geeft het de rover een mooi mikpunt op je kunstaas? Of maakt het de vis helemaal niets uit en reageert hij alleen op de actie van je kunstaas? Ze zien er in ieder geval flitsend uit en het zal je kunstaas zeker goede looks geven! Klik HIER voor de dreggen en HIER voor de takel.

 

Op het scherpst van de snede

Een scherpe haak en mooi in balans!

Round jigheads> Aandacht voor de hoge kwaliteit ronde loodkoppen van BKK. met de kenmerkende vlijmscherpe haak die ook echt scherp blijft na een aantal vissen. De loodkopjes hebben een kleine baitkeeper zodat je softbait steviger op de haak zit en dat je ook nog van loodkop kunt wisselen zonder dat je de shad meteen kapot maakt. Ze zijn te verkrijgen in de gewichtsklassen 5 tot en met 25 gram en in alle gangbare haakmaten. Zo is er voor ieder wat wils en kun jij direct alle rovers belagen die in onze mooie wateren zwemmen! Klik HIER.

 

Stevig en betrouwbaar, dat is wat je wilt als je zoekt naar end tackle. BKK speelt hier perfect op in met hun nieuwste snufjes. Voor verdere informatie over BKK producten, check dan hun Facebook pagina!