Tot wel 50% KORTING bij Fauna Hengelsport dit weekend

27/09/2018
Tot wel 50% KORTING bij Fauna Hengelsport dit weekend

Aankomend weekend, van 28 t/m 30 september, houdt Fauna Hengelsport in Raamsdonksveer een groot opruimingsweekend. Dit in alle visdisciplines, waarbij de roofvisscene geen uitzondering zal zijn. Juist niet!

De dagen in de aanloop naar dit prijzenfestival heeft Fauna op zijn Facebook pagina onder zijn trouwe aanhang dagelijks laten weten welke producten er tegen zeer aantrekkelijke prijzen aangeschaft kunnen worden. Van zeer populair Savage Gear kunstaas tot kwaliteitshengels van Westin.

50% korting op producten van Musky Innovations. 

50% korting op alle Berkley lijnen!

Dit zal niet de laatste keer zijn dat Fauna een dergelijke campagne via Facebook zal laten verlopen. Reden te meer om hun Facebook pagina te liken en te volgen. <^Klik op het logo.

GROOTSTE ROOFVISSPECIALIST VAN BENELUX

Bij Fauna Hengelsport moet je goed je best doen om een bepaald roofvisproduct niet te vinden. Deze megastore is voordurend op de hoogte van de nieuwste producten en trends in de roofvisscene. Hieronder enkele gloednieuwe roofvisproducten:

Shimano Curado DC

De Shimano Curado DC is werkelijk een schitterende reel en is voorzien van het ingenieuze DC remsysteem. Dit is een waterdicht, duurzaam remsysteem die via een computerchip wordt gereguleerd, dit maakt het mogelijk om verder en accurater te werpen en zorgt er tevens voor dat pruiken tot een minimum worden beperkt.

MEER INFO…

wESTIN SHAD TEEZ

De Westin Shad Teez is misschien wel de beste shad van dit moment, nu ook verkrijgbaar in 7 en 19 cm. 

BEKIJK HIER…

zander pro in uv kleuren

De absolute topper van van Fox Rage. De Zander Pro Shad. Al lange tijd een classic en nu 5 nieuwe super attractieve  UV kleuren.

BEKIJK ZE HIER…

Keitech Easy Shiner 4,5”

Het meest gebruikte model van Keitech, de “Easy Shiner”, is er nu in een nieuw formaat. Namelijk de 4,5”. Dit is werkelijk het ideale formaat om werpend mee te vissen. Verkrijgbaar in maar liefst 40 kleuren.

BEKIJK ZE HIER…

Je vindt de megastore van Fauna Hengelsport in Raamsdonksveer, tussen Gorinchem en Breda. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar de website. Volg Fauna Hengelsport ook op Facebook!

Fauna Hengelsport
Oeverkruid 20
4941 VV Raamsdonksveer
tel: +31 (0) 162 – 51 33 08
info@hengelsportfauna.nl