Ultracast Fishtival – Unieke en begeleide groepsreis naar Noorwegen.

15/06/2021
Ultracast Fishtival – Unieke en begeleide groepsreis naar Noorwegen.

Ultracast en Visreis.nl presenteren een compleet nieuwe visreis naar Noorwegen. Deze visreis is bedoeld voor ‘Noorwegen first-timers’. Dat zijn vissers die nog niet eerder of amper naar Noorwegen zijn geweest en voor het eerst gaan bootvissen of kantvissen en zich graag verder willen verdiepen in deze visserij en het bijbehorende materiaal.

Hiervoor zijn bij deze visreis maar liefst 5 pro staffers van Ultracast als begeleiders ingepland om alle gasten zo optimaal mogelijk te ondersteunen en de fijne kneepjes van het visvak bij te brengen.

 

Waar?

Een beschutte locatie waar je weer of geen weer bijna altijd kunt vissen.

Lovoen Gard is een oude, historische handelspost op Lauvøya, een van de eilanden die tot de Vikna-archipel behoren. De optimale ligging in het windbeschutte oosten van het eiland en de korte toegangswegen naar de Risværfjord maken Lovoen Gard tot een absolute toplocatie in deze regio. Er zijn bijna geen mindere dagen, want je kunt bijna altijd naar beschutte plek varen, ongeacht uit welke richting de wind komt.

Op en top accommodatie.

Aan luxe geen gebrek.

De ligging van deze locatie is perfect. De regio rondom de eilanden Rorvik en Leka staat bekend om de goede visserij. Doordat het eiland Rorvik drie maal zo groot is als Leka biedt het meer beschutting maar ook meer mogelijkheden. Er is een enorme hoeveelheid aan visstekken doordat de dieptes in de omgeving snel variëren. Dat maakt het visgebied zeer interessant. Dieptes van 1 tot 200 meter diepte wisselen elkaar hier in snel tempo af en bieden de vissen een perfecte leefomgeving.

 

Uniek

Laat je begeleiden door de beste experts.

Een eindeloze reeks aan verschillende vissoorten.

Deze reis is uniek want je krijgt écht niet vaak de kans om met ‘the best of the best’ in het walhalla te gaan vissen… De gidsen die meegaan begeleiden per dag één groep bij één soort visserij en geven daarbij zoveel mogelijk tips en tricks mee.

 

De reis bestaat uit:

Natuurlijk ook koolvis.

– Centrale eerste bijeenkomst in juni 2022
– Begeleiding door 5 pro staffers van Ultracast
– Verschillende 4, 6 en een 10 persoonswoning met tweepersoonskamers en eenpersoonsbedden
– Handdoek, bedlinnen en eindschoonmaak inbegrepen
– Natuurlijk aas; haring en tappen aanwezig
– Afsluitend gezamenlijk diner en prijsuitreiking op locatie
– Inclusief huurauto’s voor transfer en lokaal transport
– Inclusief boekingskosten
– Startpakket met passende materialen voor de lokale visserij
– Persoonlijk fotoboek na afloop van de reis voor iedere deelnemer
– Bootvissers: 20 polyester boot met 70 PK motor en GPS / fishfinder en max 4 vissers per boot
– Leuke prijzen voor de meest bijzondere vangsten.

 

Wanneer?

De reis vindt plaats van vrijdag 9 t/m 16 september 2022 (tijdens het springtij) en als deelnemer heb je de keuze uit bootvissen, kantvissen of een mix van 3 om 3 dagen.

Ga jij op stap met the best of the best?

De prijzen variëren en beginnen met 895,- per persoon. De reis kent een minimum van 20 en een maximum van 28 deelnemers en inschrijven is mogelijk tot juni 2022! maar vol = vol. En wees er op tijd bij, want op voorhand zijn er al 14 deelnemers die hebben ingeschreven voor deze unieke visreis.

 

Kijk HIER voor meer informatie op of bekijk HIER de uitgebreide digitale brochure met inschrijfformulier van 15 pagina’s