Unieke Visexpeditie VISREIS.NL & Wahoo gaat door!

22/01/2019
Unieke Visexpeditie VISREIS.NL & Wahoo gaat door!

Het grote avontuur van de ervaren kapitein Nick van de Wahoo gaat door! Nick zal met zijn luxe charterboot van IJmuiden naar Alesund in Noorwegen varen. Mikpunt zijn de giga-kabeljauwen van soms over de 25 kilo(!) die van februari t/m eind april de baai van Alesund binnentrekken.

Kans op zeer grote kabeljauwen van 10 tot zelfs 25+ kilo exemplaren!!!

In samenwerking met de Sportfishingcompany en kapitein Nick van de Wahoo heeft Visreis.nl een super reispakket in elkaar gezet om als visser een droomtrip te beleven en monsterkabeljauwen te vangen. Geen ingewikkeld gedoe met transfers, je vliegt direct op Alesund en dat is nog geen twee uur vliegen. Alles is qua reis zo goed geregeld bij deze trip dat zelfs visweekenden heel goed mogelijk zijn!

Alesund staat te boek als een schilderachtige Noorse stad.

Een op-en-top visboot en zeer ervaren Nederlandse kapitein.

Het was nog even onzeker of het avontuur door zou gaan, maar inmiddels zijn er genoeg reserveringen voor groen licht. Daarnaast is het niet de eerste keer dat Nick dit organiseert. Vorig jaar was de vuurdoop en dat werd een onwijs succes. Reden genoeg voor een rendez-vous.

Let op! Er is nog plek voor visdagen bij Nick in Alesund. Wees er snel bij en neem contact op via info@visreis.nl. Meer info, klik HIER.

Funfacts:

-Goede kans op een 20 kilo plus kabeljauw.
-Nederlands sprekende kapitein/visgids.
-Verblijf in luxueus Scandic Hotel.
-Visboot praktisch voor hotel.
-Rechtstreekse vlucht met KLM
-Op en top visboot de Wahoo.
-Alesund staat bekend als een van de mooiste Noorse steden.
-Natuurlijk ook bonusvis mogelijk als grote heilbot, koolvis, roodbaars, zeewolf, etc.