Verticaal killers en warme voeten bij Wout van Leeuwen

24/12/2019
Verticaal killers en warme voeten bij Wout van Leeuwen

Winkelen in een shop waar het uitpuilt van de roofvismerken, zowel de bekende als echt exclusieve roofvismerken, dan is Wout van Leeuwen in Vlaardingen the place to be. Bonus is dat hier regelrechte gepassioneerde roofvisvissers lopen die je met alles kunnen helpen. Een overzicht van wannahaves die we hier deze maand hebben gezien.

 


State of the art swimbait

 

De opvolger van de kleine Vatalion heeft even op zich laten wachten, maar het was het wachten waard. De Megabass Vatalion 190SS is met zijn 19 cm lange en 140 gram zware lichaam een echte aanrader voor het trollend en werpend vissen.

Voor de echte liefhebber… Binnenkort een fieldtest met deze sublieme swimbait.

Langzaam zinkend kan dit aas op verschillende dieptes worden aangeboden. De agressieve actie maakt de Vatalion 190 net als zijn kleinere broertje bewezen onweerstaanbaar voor de grote snoek. Deze mag niet missen in de kist van de liefhebber. Klik HIER.

 


 

Nieuwe killer voor het verticalen

Roofvisspecialist Carl Greve van Wout van Leeuwen met de nieuwe sensatie op verticaal gebied. De Spro IRIS V-Power.

Baars en snoekbaarsspecialisten weten dat zogenaamde ‘no-action shads’ de sleutel tot succes kunnen zijn op dagen wanneer de roofvis passiever is. De rustige subtiele actie van een goede v-staart kan op sommige dagen het verschil betekenen tussen regelmatig beet, of nooit actie krijgen. Om je te helpen in dergelijke situaties heeft Spro de IRIS V-Power ontwikkeld.

In 5 vangende kleuren te verkrijgen!

Het afgeronde lichaam in combinatie met de extra grote borstvinnen en de afgeplatte vorkstaart geven deze softbait een uitgebalanceerde, unieke actie. Op een dropshot of jigkop gemonteerd zorgen de borstvinnen voor een vertraagde afzinkfase, combineer dat met de sterke UV attractors en je hebt een kunstaas dat menig visdag gaat redden.

 


 

Pike magnets

Slanke shads die voer zijn voor grote snoeken.

Wie van jullie heeft de nieuwe Goby Shad al geprobeerd?! Deze slanke shads zijn perfect te combineren met Corkscrew Heads, Shallowscrews en de onlangs verschenen Punchrig Heads van Savage Gear! Even een takel erbij aan monteren en je bent klaar om te vissen.

Attractieve kleuren.

Deze shads lenen zich er perfect voor om een hele dag op grote snoek te smijten. Ze zijn verkrijgbaar in 2 maten, 20 cm bij 60 gram en 23 cm bij 96 gram. De eerste big mama’s zijn er al op gevangen!

 


 

Innovatieve searchbait

Snel verschillende waterlagen afzoeken met dit innovatieve kunstaas.

Een duo blade bait, met een unieke actie. Met de speld achter de kieuw trilt en flasht het kunstaas bij het ophalen en glijdt het van je weg bij een spinstop. Wanneer de speld op de kop is bevestigd, loopt het kunstaas hoog als een lepel en zal hij ook hier weg glijden wanneer je stopt met draaien. De Switchblade is een geweldige searchbait die zowel diep als ondiep worden gevist. Dit veelzijdige aasje kan in rivieren, meren en zelfs zout water worden gebruikt. Klik HIER.

 


 

Warme pootjes

De perfecte vislaarzen! En dat voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Dit is gewoon de perfecte vislaars! Ultralicht en warm! De Savage Gear Polar Boot Black is voorzien van de extreem sterke 100% Oxford polyester shell-stof met waterafstotende afwerking. Hij is geïsoleerd door een laag van 100% spons- en kunstmatig warm berbervlies bestaande uit 70% polyester / 30% acryl als binnenvoering. Daarnaast is deze boot verstelbaar aan de bovenkraag, en heeft het een uitneembare ademende binnenzool van schuimstof voor extra comfort. Klik HIER.

 

Natuurlijk is dit maar een kleine greep uit het grootse roofvisassortiment bij Wout van Leeuwen. Kijk zelf eens rond op de WEBSHOP, of… bezoek de winkel, een aanrader!