Vissen & eten bij Zoo & Zo

17/04/2019
Vissen & eten bij Zoo & Zo

Het Fishing&Food Fesitval is een smakelijke, gezellige en informatieve dag in het teken van onze prachtige sport én eten! Dit nieuwe festival staat in het teken van vissen en lekker eten. Tijdens het ZOO&ZO Hengelsport Fishing&Food Festival krijg je alle informatie, tips & tricks om dit seizoen de grootste vissen te vangen! 

Kom langs met je vismaten, geniet van een hapje en een drankje en wissel de beste visverhalen uit! Kom 20 april (9.00-17.00 uur) naar het Fishing&Food Festival van ZOO&ZO Hengelsport!

Gratis forelvissen

Speciaal voor het Fishing&Food Festival hebben wij een tijdelijke forelvijver opgezet. Hier kun je onder het genot van een hapje en drankje, een forel vangen. Wahyono Volle en René Zwaan van het Berkley trout team staan aan de ‘waterkant’ om je wegwijs te maken bij het forelvissen.

Food

Lekker eten en vissen gaat altijd goed samen! Naast het roken van forel zijn er nog verschillende foodtrucks aanwezig. Hier kun je voor een klein prijsje de lekkerste snacks en dranken kopen. Daarnaast is er ook een demonstratie van de Cobb barbecue. Een compacte barbecue die je ook uitstekend mee kunt nemen tijdens je vissessies!

Ideaal voor de hongerige visser 🙂

WIN! Er valt ook wat te winnen tijdens het Fishing&Food Festival! Wij verloten drie fantastische prijzen! Voor iedere visserij zit er wel een prijs bij:
Karper: Trakker Tempest Brolly V2 t.w.v. €259,-
Roofvis: Berkley REC Belly Boat Ripple XCD t.w.v €199,-
Witvis: Trabucco GNT ST Station t.w.v. €799,-

Bekende vissers

Het Fishing&Food Festival is ook hét moment om tips, tricks en informatie over de hengelsport te vergaren. Er zijn namelijk allerlei bekende vissers én specialisten van onze merken aanwezig. Deze vissers kunnen je alles vertellen over de verschillende soorten visserij, de producten én geven workshops! Zo komen ook Raffie & Linda Cordes, twee specialisten in visreizen. Je kunt direct een mooie reis bij ze boeken!

Siu de Moor met alle ins & outs over het zeebaarsvissen.

Verder zullen de volgende roofvisspecialisten acte de présence geven: Robert-Paul Wolters van Westin is de Specialist in hard & softbaits. Rob Hemmelder is een echte Meerval specialist van Madcat. Hij komt je ook het een en ander vertellen over Teaser visserij en wormen visserij vanuit belly boat. Arend Burger van Effzett, wil je iets weten over de visserij op snoek, baars of roofblei?

Sander Paans weet wanneer je welk kunstaas in moet zetten.

Dan ben je bij deze specialisten aan het goede adres! Thijs van den Sanden en Sander Paans zijn echte productspecialisten van Rozemeijer. Zij weten precies waar en hoe elk soort kunstaas in te zetten is.  Siu de Moor & Jasmijn van Hulzen van Weebass vertellen je alles over de zeebaars visserij en visreizen.

Robert-Paul Wolters, vraag hem het hemd van het lijf over het vangen van grote meterbakken. Hij weet er alles van.

Kom 20 april naar het Fishing&Food Festival van ZOO&ZO Hengelsport! Klik op onderstaande afbeelding voor meer informatie.