Vissen, maar dan als videogame – Pro Fishing Simulator

21/12/2018
Vissen, maar dan als videogame – Pro Fishing Simulator

Vissen op een betoverend kraakhelder meertje, vanaf een hagelwit strand of streetfishing ergens in een stad op de wereld… En dat lekker vanuit de luie stoel. Dromen worden werkelijkheid met de videogame Pro Fishing Simulator: het beste spel ooit om digitaal de meest brute vissen te vangen!

Nieuwsgierig? Check dan de trailer van deze zeer realistische game waarbij je zelf een complete visuitrusting kunt opbouwen, deze kunt tunen en daarmee op jacht kunt gaan van black bass tot snoek, van permit tot tonijn! Uiteraard kun je continu je skills verbeteren zodat je uiteindelijk de koning van de game wordt!

Klik HIER om deze videogame te bestellen of HIER om te downloaden. 

Welke actie moet de hengel hebben, molen of baitcaster, crankbait, popper of twitchbait? Alsof je thuis in de schuur je materiaal voor een visdag bij elkaar zoekt…

De arowana, gegarandeerd oppervlakte spektakel, zomaar een vissoort uit de enorme soortenlijsten in deze videogame. 

Permit, stond die nog op je bucket list? Met dit spel kun je ‘m afvinken 😉

FUNFACTS PRO FISHING SIMULATOR

 • 9 visgebieden, gebaseerd op echte plaatsen over de hele wereld – van Corsica tot het Zwarte Woud en zelfs Colorado en Japan.
 • Meer dan 6 vistechnieken: drijven op dobber, vliegvissen, lijnvissen, poolvissen, bodemvissen en bootvissen.
 • Meer dan 79 vissoorten met realistisch gedrag.
 • Honderden uitrustingsstukken van officiële merken: 13 Fishing, JMC, Vision, Lew’s, KastKing,Outcast, Sea Eagle and Strike King.
 • Tutorials met alle informatie over de soorten vissen en meer dan 100 uitdagingen.
 • Wekelijkse en seizoensgebonden uitdagingen, met wereldwijde ranglijsten.
 • Speel Pro Fishing Simulator op de Playstation, Xbox of Steam spelcomputer. 

  Met Pro Fishing Simulator ontdek je dus de mooiste plekjes ter wereld om je hengel uit te werpen en kun je jacht maken op vissoorten die je nooit in de Benelux zou vangen. Uiteraard is de game voorzien van de mogelijkheid om tegen je vrienden óf tegen andere vissers (uit heel de wereld) te vissen! Durf jij de challenge aan?

  De game is sinds eind november op de markt en een veelgehoorde omschrijving is:

  THE NEXT BEST THING TO REAL FISHING.

  Wil je een voorproefje? Zien hoe de game er uit ziet in gebruik? Check dan onderstaande game-video van de bekende YouTuber ‘Vlad Lime Game’. Hij geeft je een tour door de game tijdens het spelen. De video geeft je een goede indruk van de graphics, de opzet van de game en van het spelplezier (dat is natuurlijk het belangrijkste).

  Een verlaten bosmeer, leef je uit! Niemand die je tegen houdt. 

  Een voedsel- en visrijke riviermonding en geen vervelende BOA’s die om je visvergunning vragen 😉

  Streetfishing Tokyo, eens wat anders dan 010 en 020 🙂

  OVER DE ONTWIKKELAARS

  Bigben is een grote videogame-uitgever en ontwerper en distributeur van smartphone-/game-accessoires en audioproducten. De bedrijvengroep, die algemene erkenning geniet vanwege haar capaciteiten op het gebied van innovatie en creatie, wil Europees marktleider worden in al deze bedrijfssegmenten. Bezoek de website voor meer informatie en volg de Bigben Facebookpage voor het laatste nieuws.

  Sanuk Games is een kleine studio met een team aan ervaren programmeurs, artiesten en designers. Zij ontwikkelen casual en midcore games voor alle platformen, sommige ontwikkeld voor 3rd party uitgevers en sommige games worden zelf uitgegeven. Sanuk neemt ook het porten van huidige games onder handen alsook eigen originele creaties.