Vissen op de grootste roofvis in de gesloten tijd – Black Cat bij Wesdijk

12/04/2021
Vissen op de grootste roofvis in de gesloten tijd – Black Cat bij Wesdijk

De worm kunnen wij roofvissers tijdens de gesloten tijd de reddende engel noemen. Het biedt ons de mogelijkheid om door te pakken op de grootste roofvis van onze wateren. Inderdaad, de meerval. Sinds kort heeft Wesdijk Hengelsport een groot assortiment Black Cat producten in de schappen 🙂 

Bestel je voor meer dan €69,- aan meervalproducten, dan krijg je een GRATIS Black Cat beanie met geïntegreerde hoofdlamp. Superhandig natuurlijk 🙂 Klik HIER.

Te weinig eer om te zeggen dat meerval alleen interessant is in de gesloten tijd natuurlijk. Je zult niet de eerste zijn die volledig verslingerd raakt aan onze snorremans. Tja, wat wil je met deze regelrechte big game vis op Nederlands water.

 


LET OP! Het is toegestaan om met wormen te vissen in de gesloten tijd, maar in NIET combinatie met teasers.


 

Bij Wesdijk nu een veelvoud aan kwaliteit meervalproducten van het gerenommeerde Black Cat en dat ook nog eens tegen interessante prijzen. Daarbij, bestel je voor meer dan €69,- aan meervalproducten, dan krijg je een GRATIS Black Cat beanie met geïntegreerde hoofdlamp. Klik HIER.

Voor dit soort bakken hoef je echt niet meer persé naar het buitenland.

 

Hengel – Black Cat KevCat Limited Edition

De Black Cat KevCat Limited Edition is een beperkte oplage van een zeer bijzondere meervalhengel, welke een uniek eigen nummer bezit. Zowel geschikt voor molen als reel!

Een unieke, sterke en lichte hengel voor de allround meervalvisserij.

Door een combinatie van Kevlar fibers en Toray carbon weegt de Black Cat KevCat Limited Edition slechts 471 gram. Geschikt voor het zwaardere statisch werk en goed inzetbaar op de boot. Licht en beresterk! Klik HIER.

Ogen die gemaakt zijn voor extreme tegendruk.

 

 

Molen – Black Cat CatExtreme FD

De Black Cat CatExtreme FD is een serie meervalmolens in de middenklasse met de eigenschappen van het hogere segment. Het lichte vervormingsvrije behuizing beschermt een robuust power binnenwerk.

De Black Cat CatExtreme FD is leverbaar in 2 maten voor het spinnend Meerval vissen en de grootste kan worden ingezet voor het zwaardere statische werk. Deze molen past perfect bij de bovenstaande hengel en kan heel wat trekkracht hebben. Klik HIER.

 

Reel – Black Cat Buster BCB

De Black Cat Buster BCB is een baitcast reel voor de meervalvisserij, voorzien van luide ratel. Het molenhuis bestaat uit 1 stuk aluminium, het slipsysteem uit RVS en carbon.

Deze snelle Black Cat Buster BCB heeft een ruime lijncapaciteit en hoge inhaalsnelheid om grote meervallen snel kortbij te krijgen. Verkrijgbaar in zowel links als rechts. Het krachtige binnenwerk maakt de reel beschikbaar voor alle vormen van meervalvissen. Klik HIER.

 

Lijn – Black Cat S- Line

De Black Cat S- Line is een sterke, ronde en duurzame 8- dradige gevlochten lijn voor het meerval vissen. Deze vislijn neemt vrijwel geen water op en heeft een bijzonder hoge diameter trekkracht verhouding.

De Black Cat S- Line is leverbaar in meerdere diameters en lengtes. Zeer geschikt voor het werpend vissen en geschikt voor de grootste meervallen! Klik HIER.

 

End-tackle

Black Cat Vertical Cat Ball Lumi – De Black Cat Vertical Cat Ball Lumi is de uitkomst voor de verticaalmontages in de meervalvisserij. De platte onderkant maakt dat de ball geruisloos op de bodem valt.

Lichtgevend en handig om je desbetreffende aas direct op diepte te brengen.

De 2 twee sterke rvs oogjes zijn voor je onderlaan en haakaas. De Black Cat Vertical Cat Ball Lumi is rubber gecoat en lichtgevend. Verkrijgbaar in 80, 120, 160, 180 en 200 gram. Klik HIER.

 

 

Black Cat Fireball Vario Rig – Complete Black Cat Vario Fireball Rig met een extra dreg voor het gebruik van groot aas. Vanwege de variabel verstelbare rig kan elke gewenste aas grootte aantrekkelijk worden gemonteerd. De Black Cat Fireball Vario Rig is leverbaar in 2 maten. Verkrijgbaar in met haakmaat 6/0 en 5/0. Klik HIER.

Black Cat Battle Teaser Silent – De Black Cat Battle Teaser Silent is zoals de naam al aangeeft, een stille verleider. Deze teaser heeft geen kralen en is juist geschikt wanneer de meerval passief lijkt te zijn.

Geschikt voor het verticalend vissen op meerval vanuit bijvoorbeeld de bellyboat, is de Black Cat Battle Teaser Silent leverbaar in 4 maten. Tros Dauwers eraan en gaan! Verkrijgbaar in 60, 100, 130 en 170 gram. Klik HIER. Of wil je liever wel één met kralen? Klik dan HIER.

Tros dauwers en gaan!

 

Dit zijn nog lang niet alle meervalproducten die Hengelsport Wesdijk te bieden heeft. Ben je benieuwd naar wat er allemaal nog meer in de aanbieding is, klik dan HIER voor de website.