Visvakantie in eigen land – Kortingsactie bij De Mariahoeve

02/03/2020
Visvakantie in eigen land – Kortingsactie bij De Mariahoeve

Leuk natuurlijk, het buitenland als decor voor een vistrip, maar hoeveel makkelijker is het om met je vismaten een geheel verzorgde visvakantie in eigen land te beleven. Veel makkelijker te organiseren, goedkoper en last but not least, Nederland is hét roofvisland van Europa. Het Vishotel De Mariahoeve in Friesland heeft nu een aantrekkelijke aanbieding!

Samen met je vismaat op visvakantie of met een groep vrienden.

Vishotel De Mariahoeve in Friesland heeft een mooie actie om eens kennis te maken met het vissen vanuit een visboot. Voor velen is het een wens om een eigen boot te hebben. Niet voor iedereen haalbaar, dan is huren een mooie optie. Natuurlijk zijn er nog tal van redenen te bedenken waarom je eens een boot wilt huren. Misschien wil je eerst eens proberen voordat je een dure boot gaat aanschaffen…

 


Normaal kost daghuur €110,-, maar speciaal voor de maand maart op doordeweekse dagen nu slechts €75,-. Klik HIER.


 

De Mariahoeve verhuurt onder andere visboten van het merk Marcraft. De Marcraft visboot wordt het merendeel door roofvissers gehuurd, maar ook enkele witvissers weten de luxe van de Marcraft visboot te waarderen. De Mariahoeve  verhuurt de luxe Marcraft visboot het HELE JAAR door. In Terherne ( Sneekermeer) liggen deze visboten voor je klaar.

Volop snoek op het Sneekermeer en alle wateren rondom.

Net als de snoekbaars, die je vaak net wat dieper moet zoeken. De Mariahoeve beschikt over alle info die je nodig hebt.

De visboten worden per hele dag verhuurd, maar meerdere dagen kan natuurlijk ook. Heb je nog nooit gevaren, geen probleem. Barry en Greet van De Mariahoeve nemen rustig de tijd om samen met jou alles door te nemen. Ze vertellen dan uitgebreid uit hoe de Marcraft visboten werken en wat en waar de huidige visvangsten zijn. De vissen die vanuit de Marcraft visboten worden gevangen zijn: snoek, snoekbaars, baars en ook witvis voor de liefhebbers. Als u eens een dag met een visgids op pad wilt, behoort dat ook tot de mogelijkheden. Niets zo fijn om een dag op het water alle fijne kneepjes van een expert te leren en natuurlijk het een en ander over de stekken te weten te komen.

Specificaties van de Marcraft visboten

Aan ruimte geen gebrek in de luxe visboten!

We hebben het hier over aluminium visboten met een lengte van 4,40 meter en breedte van 2 meter. Voorzien van een een buitenboordmotor en V-bodem voor optimaal driften en backtrollen. Op de boot 2 comfortabele luxe bootstoelen, die op diverse plaatsen in de boot geplaatst kunnen worden. Het is mogelijk om een derde stoel bij te huren voor een derde persoon.

Een fractie van het viswater dat je rondom De Mariahoeve tot je beschikking hebt.

Daarnaast 4 hengelsteunen en hengelbakken van 2,50 meter aan beide kanten van de boot. Veel bergruimte, 200 liter en een fishfinder met kleurenscherm en gps. Tevens aansluitpunt voor elektromotor (los bij te huren). Ook fijn om te weten is dat deze Marcraft visboten voldoen aan het Europese CE keurmerk. Tot slot is het huren inclusief een waterkaart en informatiemap.

ACTIE

Normaal kost daghuur €110,-, maar speciaal voor de maand maart op doordeweekse dagen nu slechts €75,-. Klik HIER.