Volop Miuras Mouse Snoektoppers & skirten bij Wout

02/11/2020
Volop Miuras Mouse Snoektoppers & skirten bij Wout

Is er iets nieuw, dan vind je het bij Wout van Leeuwen te Vlaardingen. Deze gasten zitten 24/7 alles en iedereen af te struinen voor het nieuwste van het nieuwste op roofvis gebied. Roofvis expert Carl Greve gaf ons een vers-van-de-pers rondleiding. 

 

Verbeterde versie> 2e generatie Westin W3

De verbeterde en versterkte 2e generatie van de populaire W3 Powercast-serie is ontworpen om te voldoen aan de eisen van de moderne roofvisser. Deze hengels zijn ontworpen voor het gebruik van normale molens bij het vissen met kunstaas, shads en spinnerbaits voor grote snoeken.

De Westin W3, dé hengel die zeer betaalbaar is en nog steeds van op-en-top kwaliteit! Nu geboost in een 2nd generation en bij Wout verkrijgbaar.

W3 Powercast is voorzien van de beste Japanse TORAYCA® High Performance Carbon voor superieure actie en voor het aken van verre worpen. gefabriceerd met kwaliteitscomponenten van Seaguide®. Klik HIER.

 


 

Top aas voor snoek> Miuras Mouse

Miuras Mouse is al jaren op de markt en er worden extreem grote snoeken mee gevangen. Het grote profiel gecombineerd met de platte “neus” aan de voorkant die veel water verplaatst en de dubbele staart die met alle snelheden beweegt zorgt voor een onweerstaanbare aktie.

Dit is de perfecte snack voor een grote snoek die op zoek is naar een gemakkelijke maaltijd. Kan extreem langzaam worden gevist. Het zinkt langzaam en je kunt ze vissen op ondiep water, maar je kunt ook een Fastach zinklood in de neus bevestigen en het op elke gewenste diepte vissen. Een must-have voor alle serieuze snoekvissers! Klik HIER voor de Miuras Mouse Big en HIER voor de Miuras Mouse Mini.

 


 

Skirten maar> Z-Man EZ Skirts

Voor wie nog overtuigd moet raken van het succes van skirts. Check hoeveel er al gebeurt bij het slechts neerkomen van een skirted jig.

De Skirts van Z-Man hebben een perfect naaf ontwerp, hebben perfecte kleuren en bieden een snelle vervanging van uw oude skirts. De skirts hebben mede door het spider cut profiel en het premium siliconen materiaal een levensechte actie. Ze zijn ideaal voor het maken van bijvoorbeeld skirted jigs. Klik HIER.

Boosten up je loodkoppen… Echt het kan verschil maken.

 


 

Meerdelige classic> Jointed Pro Shad

Klaar voor een doorontwikkeling van de razend populaire Pro Shad van Fox Rage? Nu een meerdelige variant. De Jointed evolutie van de Fox Rage Pro Shad is nu ook compleet gemonteerd en klaar om te vissen rechtstreeks uit de verpakking verkrijgbaar. Gemonteerd met het belly-weighted harness systeem. Klik HIER voor de 23 cm, HIER  voor de 18 cm en HIER voor de 14 cm versie.

 


 

Topwater> Bubble Frog & Frog Rider

Bubble Frog 70F is het ultieme oppervlakte-kunstaas! Het verenigt alle kwaliteiten die nodig zijn voor de oppervlaktevisserij.. Het holle lichaam, met een uniek ontwerp, is verbonden met een flexibele PVC “schoepstaart” door middel van een roestvrijstalen kogelwartel.

Klik HIER voor een andere variant, de Sakura Frog Rider.

Bij de minste beweging zal de staart beginnen te draaien en een heel speciaal geluid produceren dat tussen het geluid van een “buzzbait” en dat van een “plopper” zit. Een absolute aanrader voor iemand die houd van het vissen met oppervlakte aas. Klik HIER.

 


Snoek snack> Strike Pro Buster Swimbait

De Strike Pro Buster® Swim jerkbait heeft een klassieke swimbait-actie. De jerkbait flitst krachtig met zijn zijkanten tijdens het binnenhalen en zinkt langzaam als je stopt. Dit is een echt effectieve combinatie voor het vissen op snoek! Voorzien van hoogwaardige 2/0 haken.

Buster Swim is volledig loodvrij en verkrijgbaar in een breed scala aan verleidelijke kleuren. Door zijn gewicht van 66 gram kan hij ook met lichtere snoekhengels worden geworpen. Toch kun je er zeker van zijn dat deze jerkbait ook recordsnoeken zal aantrekken. Een van de beste kunstazen voor het vissen op snoek. Klik HIER.

 

Stay tuned bij Wout van Leeuwen en volg ze op Facebook, klik HIER