Voor de warme voetjes- De super sokken van Geoff Anderson

13/02/2020
Voor de warme voetjes- De super sokken van Geoff Anderson

Diehards vissen door in de winter, maar daarbij wel extra aandacht voor comfort. Net als dat je geen koude voeten wilt krijgen, watn dat kan een visdag behoorlijk dwars zitten. Na vele jaren van ontwikkelingswerk heeft Geoff Anderson regelrechte supersokken in het assortiment met 3 unieke functionele verbeteringen, die bijdragen aan maximaal viscomfort.

Door Wim Russchen

Het comfort van Merino wol is welbekend en uiteraard is er gebruik gemaakt van dit materiaal. Merino wol is licht, sterk, vochtafvoerend en ademend. De natuurlijke eigenschappen van de sokken zorgen ervoor dat ze blijven ademen en weerstand bieden aan alle geuren en lage irriterende eigenschappen. Tevens behouden de sokken je van huidirritatie.

Wim Russchen vist al geruime tijd naar grote tevredenheid met de hoogwaardige kleding van Geoff Anderson.

Met hun uitgebreide netwerk heeft Geoff Anderson de beschikking over de hoogste kwaliteit Merino wol. Tegelijkertijd wordt er ongekende slijtvastheid  geboden. Met de gecombineerde ervaring door de jaren heen en door toegewijd onderzoek en ontwikkeling heeft Geoff Anderson de meest geavanceerde breitechnologie ter wereld.

Een interessante range voor de voetjes 😛

Bijzonder is ook het zogenaamde ESS, ofwel het het elastische ondersteuningssysteem dat zich in vrijwel alle sokken bevindt. Dit principe biedt een aangepaste pasvorm en ondersteuning door de sok aan je voet en onderbeen te vergrendelen met minimale druk op je been en voet.

Niet te nauw en niet te slap… Alles voor een optimale doorbloeding.

Goede sokken. Geoff Anderson heeft er een studie van gemaakt en… met resultaat!!!

Een nauw sluitende pasvorm is essentieel bij het verminderen van wrijving en schuifkrachten die eerder optreden in een slordig, slecht passende sok. Speciale elastische feeders in de sokken zijn afzonderlijk aan de machine bevestigd om de spanningen in de elastieken in de structuur van de sokken aan te passen  en om de benodigde ondersteuning en pasvorm te bieden. De hoge stretch verbinding zorgt voor comfort en is blijvend van kracht.

De producten van Geoff Anderson worden in de Benelux verdeeld door Mac Fishing. Klik HIER om de sokken te bestellen.