VROUW wint Luremasters – veel grote snoek

23/09/2018
VROUW wint Luremasters – veel grote snoek

De Raymarine Luremasters zijn ten einde en het was weer een editie on it’s own. Dat heb je zo wel eens met outdoor events. Allereerst het wegvallen van een wedstrijddag en het uit het parcours schrappen van het Hollands Diep. Leuk is anders, maar noodzakelijk kwaad en safety first.

Door Team Roofmeister

Toch was het wederom een wedstrijd om van te smullen. Ook al liet snoekbaars het enigszins afweten, vooral de eerste dag (donderdag), zijn er met name prachtige metersnoeken gevangen en hebben we ook weer beauty’s van baarzen de revue zien passeren.

Marshall diehards! Niets dan respect voor deze lui. Go Patrick 😉

Voor deelnemers, maar ook marshalls zullen het op het water niet de meest comfortabele omstandigheden zijn geweest met veel wind en vooral zaterdag ontzettend veel regen. Des te meer respect voor de deelnemers die zich in de top hebben weten te vissen.

Team Crestliner met de zege! Namens Team Roofmeister Gratuliert (volgens een online vertaler)

Damn! Als je zo’n bak van een snoek vangt (113 cm), dan gaat het hard met de punten. 

Ook wist dit team als enige van de weinige de snoekbaars op het spoor te komen. Hier hun grootste van 68 cm! 

Helaas geen Nederlanders in de top 3. Toch minstens verbazingwekkend als wij op eigen grond ons kunstje mogen laten zien. Wel een heel knappe prestatie van onze Zuiderburen. Team Garmin met Koen Vervloesem en Hans de Hondt is tweede geworden! Team Pike XL was het best presterende Nederlandse team met een verdienstelijke 5e plek!

Koen Vervloesem met een snoek van 114 cm! Team Garmin werd tweede! 

Neerlands trots. Team Pike XL werd vijfde!

Complimenten voor de organisatie voor het runnen van deze wedstrijd. Erg lastig als je een bovenstaande maatregel moet treffen. Bovenal hebben ze alles wederom keurig in de juiste banen geleid met op hun website weer een rijk gedocumenteerd leaderbord, klik HIER!

TEAM ROOFMEISTER