De Spanjaarden in aantocht – HART

07/11/2018
De Spanjaarden in aantocht – HART

Houd je vast, de Spanjolen komen er aan! Geen paniek, dit keer geen inquisitie, of Sinterklaas in zijn stoomboot, maar een roofvismerk dat in aantocht is en op Spaanse leest geschoeid is. Hart-Fishing.

Niet zomaar een merk, een productrange van A tot Z, oftewel van molen tot end tackle. Hengelsport IJmuiden heeft reeds een groot deel van het Hart-assortiment hangen.

Hart heeft wat je noemt een van a tot z gamma.

Hart is zeker geen nieuwkomer op de internationale markt, in Spanje is het al jaren een gerenommeerd en zeer populair merk. Zou je het merk moeten karakteriseren dan kom je uit op kwaliteitsproducten tegen zeer aantrekkelijke producten. Nogmaals, alles zit in het pakket. Hengels, molens, reels, kunstaas, etc.

Ook bellyboten en niet 1, maar verschillende modellen. Pick your choice. 

Bijzonder gekleurde crankbaits van Hart.

Swimbaits voor het vissen op grote snoek in ondiep water. 

Daarnaast is het een bedrijf dat zich echt wil onderscheiden ten op zichte van het bestaande aanbod op roofvisgebied. Met name in het kunstaas zie je dan ook echte noviteiten en zaken waar over nagedacht is. Klik HIER voor de online catalogus (Spaanstalig).  Klik HIER voor de facebookpagina voor de Benelux.

Noviteiten genoeg bij het Spaanse HART. 

In Spanje zijn ze al jaren actief met een heel leger aan high skilled roofvissers. 

In de Benelux is Hart (nog) niet ruim vertegenwoordigd, maar aan alles voelt het dat het Spaanse merk met haar assortiment prima terecht kan in de Lage Landen. Hengelsport IJmuiden heeft daar al lang geen twijfels meer over en heeft het complete assortiment hangen. Alvast sfeer proeven, dan is dit the place to be! Adres: Kromhoutstraat 56 te IJmuiden. Klik HIER voor meer info.

Bij Hengelsport Ijmuiden het complete gamma aan HART kunstaas

Hengels voor elke roofvistechniek.