De grootste Nays voorraad van Nederland vind je bij DeRoofvisser.com!

15/02/2024
De grootste Nays voorraad van Nederland vind je bij DeRoofvisser.com!

Nays groeit extreem in populariteit vanwege hun moderne look en hun vermogen om precies in te spelen op wat de markt op dit moment wilt. Dit Duitse merk is ook steeds meer te vinden in Nederland en de grootste voorraad van Nederland vind je bij DeRoofvisser!

 

Big fish magnet> MZ RNNR

Deze spinnerbait behoeft geen introductie meer, deze topper heeft al talloze dikke vissen op de kant gebracht. Wie graag video’s kijkt, heeft deze spinnerbait sowieso voorbij zien komen. De eigenaar van Nays, Dustin Schöne vangt keer op keer weer winnende vissen op deze spinnerbait in alle competities waarin hij meedoet.

Op groot- en klein water echt een topper.

Het is een vrij lichte spinnerbait en daarom heel prettig te vissen op iets lichtere setups en op elk soort water. Er zijn twee uitvoeringen, namelijk een 14 gram met een enkel blad en een 21 gram met dubbel blad en daardoor iets meer waterverplaatsing. Normaal moet je je trailer ook op de haak schuiven, maar hier heeft Nays wat tofs op bedacht. Er zit namelijk een spiraaltje onder de haak zodat je haak nog vrijer is en daarom beter inhaakt! Check hem HIER.

 

Subtiele actie> VNM

De VNM is een shad waarvan alleen de staart flink beweegt. De body is wat smaller en wat langwerpig en het staartje begint al te bewegen bij de laagste snelheden. Dit soort modelletjes zijn super als het toch wat subtieler moet. Deze eigenschappen maken de VNM perfect voor zowel verticalen als werpen.

De kleinere modellen zijn mooi voor baars en snoekbaars.

Wat ook super is aan het merk Nays is dat ze de perfecte formaten produceren van hun softbaits. Weinig merken maken relatief grote shads voor snoekbaars. Vaak houdt het bij 12 cm wel op bij de populaire modellen, maar niet bij Nays! Snoekbaars vissen met grotere shads blijkt extreem effectief en hierop heeft Nays slim ingespeeld. De VNM kun je daarom krijgen in verschillende maten van klein naar echte monsters voor snoek! Op het moment van schrijven zijn de grote modellen nog lastig of niet verkrijgbaar. Check hem HIER.

Ook voor snoek is er een VNM!

 

No action shad> SPLT

De SPLT is een shad met een v-staart en ook bij deze heeft Nays echt laten zien hoe effectief v-staarten kunnen zijn tijdens het werpen. Waar veel mensen doorgaans verticalen met v-staarten, lenen ze zich ook heel goed voor het werpen. We komen er steeds meer achter dat roofvissen ook gewoon getriggerd worden door iets wat amper actie heeft.

Werpen met v-staarten kan echt lonen.

Helemaal geen actie klopt natuurlijk niet, want je kunt met je hengel een hoop leven inblazen. Door flink te tikken met je hengel schiet de shad een beetje onvoorspelbaar van links naar rechts en tijdens het rustig afzakken komt de aanbeet! Check hem HIER.

 

Finesse> NDL

De NDL is nog meer finesse dan de SPLT, want de NDL is namelijk een pintail. Pintails kun je perfect gebruiken als trailer bij bijvoorbeeld een chatterbait of bijvoorbeeld op een skirted jig.

Perfect op een trailer en te gebruiken voor tal van visserijen.

Eigenlijk kun je de NDL perfect gebruiken voor alle finesse technieken zoals de dropshot, Carolina en Texas rig. Maar zo finesse hoef je niet eens te gaan, want je kunt hem ook perfect gebruiken als softjerk!  De NDL is geladen met zout, wat de werpbaarheid verbetert en een natuurlijke zinkfase mogelijk maakt. Onderschat deze pintail zeker niet! Check hem HIER.

 

Perfect suspenderend> MD MX

De MD MX is de twitchbait van Nays en ook deze is mega populair. Deze twitchbait suspendeert perfect en is voorzien van twee sterke en scherpe BKK dreggen. Met deze twitchbait zit je niet te kloten met drie dreggen, wat ook beter is voor de vis. De MD MX is voorzien van een speciaal systeem waardoor je verder kunt werpen.

Voorzien van voldoende ratels en een systeem waardoor je ver kunt werpen.

Er zijn meerdere uitvoeringen van deze twitchbait, zo heb je de shallow runner (SR) en medium runner (MR). Ook zijn er drie verschillende maten, de 8 cm, 110 cm en binnenkort komt er nog een formaatje die er precies tussen hangt. Zo is er voor iedereen wat tussen! Check hem HIER.

 

Perfect op de ondieptes> CRNK

Dit is een crankbait die mooi ondiep loopt en lekker bol is. Door deze vorm is hij goed druk onder water en trekt hij de aandacht van alle soorten rovers op ondiep water. Hij is perfect uitgebalanceerd en daarom heeft eventuele harde stroming ook geen vat op de actie van dit kunstaas.

Een mooie bolle crankbait die perfect in te zetten is op relatief ondiep water.

Er zit alleen geen ratel in, hier heeft Nays bewust voor gekozen omdat er al veel kunstaas bestaat met een ratel. Hij is te krijgen in 5 cm, 6.5 cm en 7,5 cm lang en voorzien van ijzersterke BKK dreggen. Deze crankbait loopt maximaal 1.4 meter diep. Check hem HIER.

 

Kende jij deze moderne stukken kunstaas al? Check HIER de website van DeRoofvisser.com en zie wat er nog meer op voorraad is op de website! Wist je dat je ook onze Roofmeister petten exclusief kunt krijgen bij DeRoofvisser.com, klik HIER?