De beste creaturebaits voor de carolina rig!

24/01/2024
De beste creaturebaits voor de carolina rig!

De Carolina rig is misschien wel de meest effectieve manieren om baars te vangen. Niet alleen in de winter is dit een goede techniek, ook in de zomer kun je erg goed baars vangen op deze manier. Check deze top of the bill reeks die ruim op voorraad ligt bij DeRoofvisser.com

 

Nieuw toppertje> Nays CRW

Het jonge en razendsnel groeiende merk Nays uit Duitsland weet precies wat de markt op dit moment nodig heeft en wat er ‘hot’ is. Baarsvissen is natuurlijk heel populair op het moment en daarom zijn ze in korte tijd met heel wat baars toppertjes gekomen, waaronder de Nays CRW. Dit is een kreeftimitatie welke ook voorzien is van smaak- en geurstoffen voor extra aantrekking, wat best van pas kan komen met die langzame c-rig.

Die CRW lusten ze echt wel!

Deze craw heeft aan het uiteinde van zijn schaartjes verdikkingen zitten waardoor de schaartjes mooi zwemmen wanneer je het aas vooruit sleept. De voelsprieten en pootjes zorgen ook nog voor extra beweging in het water en een extra realistisch uiterlijk. Ze zijn verpakt per zes stuks en erg duurzaam, dus ze zijn heel vriendelijk voor je portemonnee! Als laatste zijn ze te krijgen in 2,5 en 3,5 inch en je checkt ze HIER.

 

Voor een goede prijs> Insta Craw

Ook deze is vriendelijk voor de portemonnee! De SPRO Insta Craw is verpakt per vijf stuks en kost niet de wereld. Ook is deze echt heel realistisch door de scharen die goed zijn nagebootst en de vorm van het lichaam. De echtheid zit hem niet alleen in het uiterlijk, want wat betreft actie is deze craw ook net een echt kreeftje.

Super realistisch en wanneer je hem binnen vist, lijkt het net op een kreeftje in de verdediging.

SPRO heeft hem zo gemaakt dat hij licht drijvend is en daardoor met zijn scharen naar boven gaat staan bij het binnen vissen. Dit is precies hoe een kreeft in defensieve houding eruit ziet en dit geeft een baars nog een extra trigger om die kreeft eens goed te grazen te nemen. Ook valt het wat meer op, stel dat er wat vuil op de bodem ligt, steekt het kreeftje er nog mooi bovenuit! De Insta Craw is 9 cm lang en check je HIER.

 

Geurbom> Power Hawg

Berkley heeft een Powerbait serie en dit zijn allemaal aasjes die van een sterke, attractieve geur zijn voorzien. Bij het C-riggen vis je heel langzaam en door geur in je aas trek je een geurspoortje. Ook wordt het in wat troebeler water wat makkelijker voor de vis om je aas te vinden en krijgt de baars door die geur net dat ene beetje extra vertrouwen om je aas te pakken en het aas beter en langer in de bek te houden zodat je beter haak kunt zetten!

Veel bewegende uitsteeksels en een sterke geur zorgen voor grote aantrekkingskracht!

De Power Hawg heeft veel aanhangsels die al bewegen bij de minste snelheid. Dit is nodig om trillingen te maken waardoor de baars of snoekbaars je aas ook kan voelen. Natuurlijk kun je dit aas met meerdere technieken gebruiken zoals de Texas of cheburashka rig. Check dit geurbommetje HIER.

 

Handige combipack>  Critter

De Critter van Fox Rage is een mooie kreeft imitatie voor op rigs als de C-rig. Op de body van de kreeft zit een gleufje waardoor je perfect de haak kunt verstoppen. De schaartjes bewegen mooi in het water wanneer je hem over een mosselbankje sleept waar de baarzen graag op liggen.

Verschillende kleurtjes voor alle omstandigheden!

De Critter komt in een leuke UV combipack met drie vangende kleurtjes (UV Dark Oil, UV Natural en UV Lemon Tiger). Zo heb je altijd een kleurtje die past bij de omstandigheden. Ze zijn 9 cm lang en je checkt ze HIER.

 

Klik HIER om naar de website te gaan van DeRoofvisser en vergaap je aan het enorme roofvisassortiment van deze all-inclusive webshop!